Încă două luni cu Saturn retrograd. Reevaluare pentru două zodii
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Saturn mai rămâne retrograd în semnul Peștilor până pe 15 noiembrie. 

Să facem o mică recapitulare, așa cum îi place oricărei retrogradări. Începând cu 29 iunie și până pe 15 noiembrie 2024, Saturn este retrograd în Pești. Saturn este planeta care se ocupă cu acceptarea trecerii timpului. Doar că atunci când retrogradează, mai ales într-un semn legat de visurile noastre, s-ar putea să apară numeroase frustrări din cauza întârzierilor și blocajelor. 

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn retrograd este în Casa a 7-a până pe 15 noiembrie. Îți vei da seama că o relație autentică și cel mai important, funcțională, câteodată este foarte plictisitoare. Dacă ești deja într-o relație, dacă ai ascuns sub preș un aspect, acesta va fi reluat. Când se instalează monotonia, ne enervăm pe omul din fața noastră pentru cele mai mici lucruri. Nu mai avem răbdare cu noi, deci nici cu partenerul.

Vei găsi pretexte să te cerți, dar altele vor fi cauzele. Trebuie să apară aceste momente de frustrare ca să poți discuta cu partenerul ce contează cu adevărat. Saturn retrograd spune: „Îți readuc un subiect ca să te enerveze, să te supere, să-l scoți din tine, să nu mai poți, astfel încât să stați unul în fața celuilalt și să negociați. Să vă dați seama că relația asta nu e menită doar pentru fluturi în stomac.”

Marelui Malefic, așa cum mai este denumit Saturn, îi plac blazarea, plictiseala și disciplina. Dacă ai cunoscut recent o persoană care îți place, Saturn retrograd te obligă să mai ai răbdare până treci la următorul pas. 

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Ești protagonistul acestei retrogradări. Saturn are obiceiul de a-i îmbătrâni cei tineri, și de a-i întineri pe cei mai în vârstă. Iar când retrogradează, se asigură se accentueze aceste procese. 

Dacă până acum ai știut că ai niște probleme de sănătate și le-ai amânat, acum nu o mai poți face. 

După care, Saturn retrograd în semnul tău te maturizează în câteva luni, cât ar fi făcut-o într-un an. Atât pe plan profesional, cât și personal. 

Sunt vizate și relațiile, pentru că Saturn face opoziție la Casa a 7-a. Apar anumite probleme pentru persoana iubită. Ce mai face Saturn retrograd? Te face să petreci mai mult timp în propria companie. Posibil să nu mai ai același chef de socializare. Și te face mai selectiv. Totodată, s-ar putea să te oblige să te iei prea în serios. 

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel