Încă CINCI zile cu Venus în Gemeni. De ce trebuie să țină cont următoarele PATRU zodii?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Venus mai rămâne în semnul Gemenilor până la 7 mai. Iată ce trebuie să știe următoarele zodii!

Venus a intrat în Gemeni la 11 aprilie și va sta în acest semn de aer încă 5 zile, până pe 7 mai, când va intra în Rac. Așa că mai avem timp să punem pe primul loc varietatea, dar și libertatea.

Este adevărat că relațiile pot fi dificile, fiindcă dorința noastră de varietate ne face să ne plictisim destul de repede. Însă curiozitatea de care dăm dovadă ne permite să cucerim mai ușor pe cineva.

Totodată, suntem în continuare stimulați și atrași de mintea celor din jur. Este o perioadă potrivită să jonglăm cu mai multe pasiuni.

Cine este Venus? Planeta banilor, a frumuseții, a iubirii și a plăcerii. De aceea, plasarea sa în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea. De cine suntem atrași. Vorbește și despre propria noastră atracție.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus este încă în semnul tău! Așadar, mai poți profita de câteva zile de înfrumusețare! Machiază-te după bunul plac, coafează-te așa cum îți stă bine și scoate de la naftalină cele mai interesante ținute. Ești popular, ai o perioadă în care atragi atenția și simți că toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Așa că merită să te bucuri de acest tranzit, dacă nu ai făcut-o până acum.

Totodată, dacă ai idei îndrăznețe pe care vrei să le expui celor din jur, acum este momentul. De fapt, acest tranzit este fantastic pentru acești nativi. În continuare, ai ocazia să atragi prosperitatea și este posibil să apară și niște creșteri pe partea financiară. 

Ai posibilitatea să te faci remarcat și în domeniul profesional, așa că folosește-ți șarmul și în domeniul în care activezi. Poți avea multe idei mărețe.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tranzitul lui Venus în Gemeni este favorabil pentru finanțele tale, dar și pentru locul tău de muncă, unde poți câștiga vizibilitate sau de ce nu, chiar o promovare. Venus se află încă în Casa carierei și aduce oportunități nebănuite, dacă ești deschis la ele. 

Dacă vrei să te faci remarcat la job, ai ocazia că până pe 7 mai, să îi propui șefului sau coordonatorului tău ideea măreață pe care o ai de la o vreme încoace. Cine știe, poate chiar vei face un proiect care îi va da pe spate pe toți. Nu te feri de aceste idei, pentru că îți pot aduce și niște bani în plus la început de lună.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, au șanse de reușită, pentru că se fac remarcați în cadrul unui interviu. Cu Venus în Casa carierei, asigură-te că te bucuri mai mult de însuși mediul de la locul de muncă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Venus se află încă în Casa a șaptea, a relațiilor. Așa că ai nevoie să fii mai blând și să apreciezi calitățile celuilalt. Fii mai delicat în conversații, mai ales că Venus îți pune la dispoziție și un limbaj mai măgulitor. Asta nu înseamnă că nu trebuie să spui ce gândești.

Mai mult decât atât, Venus în Gemeni te poate ajuta să strălucești! Deci, dacă vrei să arăți mai tânăr și să te ocupi de aspectul tău, acesta este momentul. Pot fi mai bune și relațiile tale cu partenerii sau colaboratorii.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu ce continuă să te surprindă pe tine Venus în Gemeni? Îți aduce o dorință de iubire nemaivăzută, dar și poftă de joacă. Sunt nativi care se pot îndrăgosti, dar nu de înfățișarea cuiva, este mai mult un chef de viață nebun și o stare bună de spirit. 

În plus, sunt zile în care merită să pui accent pe libertate. Ai nevoie de situații spontane, chiar și la locul de muncă. Nu vrei să fii constrâns de nimeni și de nimic. Nu în ultimul rând, ai timp să te ocupi de o pasiune sau de o activitate nouă.

Sursa: Canalul de YouTube Lunatic Astrology

Citește și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel