În ce anotimp te-ai născut? Iată ce spune acest lucru despre tine!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Te-ai născut primăvara sau toamna? Iată ce spune asta despre personalitatea ta!

Anumite trăsături de personalitate pot fi influențate de anotimpul în care ai venit pe lume. Iată ce trebuie să știi!

Primăvară

Ce se spune despre nativii care s-au născut în lunile de primăvară? Că sunt energici, optimiști și foarte visători. Aceste persoane ies în evidență și printr-un spirit de aventură foarte pronunțat. Sunt puternice, îndrăznețe și tind să meargă înapoi, oricât de ar fi greu. Acești nativi nu au în vocabular cuvântul "imposibil".

Ba mai mult, persoanele care s-au născut primăvara aduc în viața celor din jur bucurie, pentru că sunt vesele și optimiste. Sunt calde, luminoase și le place să îi complimenteze pe cei din jur, pentru a-i face să se simtă bine în pielea lor. 

Totodată, nativii care s-au născut primăvara știu să însuflețească tot ce se află în jurul lor, la fel cum face și acest anotimp cu natura. Te-ai născut primăvara? Îți place să inovezi și să vezi binele în tot ceea ce te înconjoară.

Vară

Dacă te-ai născut vara, se spune că ai un temperament puternic și vulcanic. Ești o persoană jovială, care comunică, ești plină de viață și dornic să cunoști toate tainele lumii. Te caracterizează curiozitatea și bunul gust. Specialiștii cred că persoanele născute într-o lună de vara pot să treacă mai ușor de la o stare la alta. Iar acest lucru îi poate incomoda pe cei născuți într-un anotimp diferit.

Nu în ultimul rând, oamenii născuți în lunile de vară se bucură de spirit de competiție. Și da, le place să fie în centrul atenției, indiferent de eveniment.

Oamenii născuți vara sunt ambițioși, perseverenți și nu se lasă până când nu iese totul ca la carte. Când greșesc, nu se supără, dar țin cont de greșeli și încearcă să nu le mai repete niciodată.

Toamnă

Se spune că cei născuți toamna au o natură melancolică sau chiar misterioasă. Acești oameni nu se simt rău atunci când petrec timpul singuri. De fapt, știu să se bucure în liniște de toată frumusețea vieții, dar și de misterele ei.

De exemplu, femeile născute în acest sezon știu să cucerească și stăpânesc grozav jocul seducției. Persoanele născute toamna știu să vadă partea plină a paharului și nu se lasă ușor deznădăjduiți. 

Însă, totodată, persoanele născute toamna au și o doză însemnată de sensibilitate. Pot fi rănite ușor prin vorbe, așa că au nevoie de atenție și de grijă. Nu trebuie niciodată subestimați acești nativi, fiindcă au tot felul de caracteristici ce te vor impresiona.

Iarnă

Ce spune despre tine faptul că te-ai născut în timpul iernii? Nimic altceva decât că ești o persoană foarte muncitoare și determinată. Impresionezi de fiecare dată prin ambiția de care dai dovadă, indiferent dacă ești la job sau acasă.

Cei care s-au născut iarna se bucură și de o doză foarte mare de creativitate. Sunt sincere și au un suflet bun, de aceea vor să îi ajute mereu pe cei din jur. Te lupți mereu pentru ceea ce îți dorești și ai parte de succes.

Nimeni nu poate sta în calea ta și tinzi să faci orice ca să te faci remarcat. Și nu este nici greu să fii observat.

Îți recomandăm să citești și: Probleme cu banii pentru trei zodii în martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel