În 2025, se deschide un portal în numerologie. Vom fi sub influența colectivă a cifrei 9!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul 2025 aduce multe provocări și incertitudini, conform numerologiei. Iată ce ar trebui să știi despre portalul 7/7!

Zac este un numerolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 146k urmăritori, ne-a vorbit despre influențele anului viitor în numerologie.

Persoanele care vor resimți cel mai greu acest an sunt cele care vor fi într-un an personal 9 în timpul unui an 9. Anul viitor, Uranus intră în Gemeni, și asta este puțin mai îngrijorător.  Acesta este un portal 7/7 într-un an 9. Stelele și numerele indică clar că anul viitor va fi unul greu. Vezi tu, numărul 9 are legătură cu iluzia și realitatea.

Și ce este realitatea? Nimic altceva decât iluzie. Cred că anul viitor, multe lucruri vor ieși la iveală, multe lucruri ascunse, și cred că va fi informație care va zgudui chiar fundațiile credințelor noastre fundamentale. Dar, în același timp, cu Uranus în Gemeni, într-un an 9, se oferă o oportunitate unică. Această energie aduce energia revoluției, de a întoarce masa, ca să zic așa, de a răsturna ceva, și poți profita pe deplin de această energie și să manifești viața pe care ți-ai dorit-o mereu.

Luna Plină din 18 septembrie este începutul sfârșitului în numerologie. Ne așteaptă doi ani de schimbări drastice!

Amintește-ți că 9 este maestrul manifestator. Felul în care îți dai seama în ce an personal vei fi anul viitor este să aduni luna plus ziua în care te-ai născut plus 2025. Acesta este anul tău personal. Deci, dacă te-ai născut pe 9, 18, 27, sau ai un drum al vieții 9 sau vei trece printr-un an personal 9 anul viitor într-un an 9.

Va fi un an dificil, dar este un fel de proces prin care cărbunele este transformat în diamante. Presiunea este aplicată pentru a vedea din ce ești făcut. Fie te vei prăbuși, fie vei deveni diamantul care ești destinat să fii. În timp ce persoanele care au energie de 9 vor simți asta cel mai puternic, fiecare alt număr din numerologie va simți această presiune de asemenea. Eclipsa de Lună în Pești a activat ciclul de doi ani al schimbării mutabile. Gemenii  fiind unul dintre aceste semne, iar Uranus ducându-se în acest semn anul viitor. 

Vezi aici previzinile complete.

Nu doar că numerologia ne supune la teste, dar vom avea și Anul Șarpelui de Lemn Verde, care va aduce câteva provocări.

Șarpele este un animal care se mișcă lent, dar cu multă atenție și strategie, fiind cunoscut pentru intuiția sa și abilitatea de a ascunde secrete. În 2025, anul Șarpelui, aceste trăsături se vor reflecta în evenimentele care urmează. Va fi un an metodic și nu foarte rapid, plin de surprize, atât plăcute, cât și neplăcute. În special, bursele de valori ar putea fi afectate negativ, deoarece anumite informații cruciale vor rămâne ascunse, afectând piețele. Din acest motiv, este recomandat să fii vigilent și precaut, mai ales în ceea ce privește deciziile financiare, deoarece s-ar putea să nu ai toate datele necesare pentru a face cele mai bune alegeri. Anul Șarpelui cere prudență și planificare atentă, indiferent de semnul zodiacal sub care te afli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?