Horoscopul toamnei cu Valeriu Pănoiu pentru Rac, Scorpion, Pești. Zodia care trebuie să meargă la preot
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Valeriu Pănoiu, astrolog și numerolog, a fost invitat la emisiunea „Lumea Nevăzută” de la AntenaStars. Acesta a adus previziunile toamnei pentru zodiile de apă!

Zodiile de apă sunt într-un con de tensiune toamna aceasta. Marte, până în primele zile din noiembrie, traversează semnul Racului, în opoziție cu Pluto din Capricorn.

Rac

Racii sunt vârfurile de lance ale zodiacului, în sensul că toate responsabilitățile par să cadă asupra lor. Sau, altfel spus, Racii sunt oamenii soluție sau cei care vin mereu cu soluția. Tot timpul se întâmplă câte ceva, iar Racul devine indispensabil. Nimic nu se poate întâmpla fără ca el să fie înștiințat sau sunat la miezul nopții, chiar dacă este în concediu. Toamna aceasta, Racul este la „urgențe.” Acești nativi sunt în linia întâi, foarte expuși, și au tot felul de misiuni personale de rezolvat. Trebuie să fie pacificatori, să reconcilieze tabere aflate în conflict. De asemenea, mulți Raci vor fi acuzați de lucruri pe care nu le-au făcut.

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Scorpion

Scorpionii sunt obișnuiți cu greutățile și tensiunile. În această toamnă, vor avea ocazia să se confrunte cu provocări, însă nu din cauza unor evenimente sau situații externe. Mintea lor îi chinuie. Unii, mai sensibili din punct de vedere psihic, ar putea experimenta căderi emoționale în această perioadă. S-ar putea simți îndemnați să meargă la terapeut sau la preot. Au tendința de a se concentra prea mult pe lucrurile care nu merg sau nu funcționează, amplificând astfel problemele. Scorpionii vor avea o toamnă paradoxală. Trebuie să învețe să își controleze gândurile și să se abandoneze unei rutine. Succesul lor vine dintr-o viață bine organizată.

Pești

În această toamnă, Peștii sunt îndrăgostiți. Atenția lor se îndreaptă în mod special către aventuri romantice. Pot să se reîndrăgostească de partenerul de viață sau chiar să planifice un nou copil. Copiii lor pot deveni foarte solicitanti sau costisitori. Unii Pești ar putea fi copleșiți de atenția exagerată cerută de cei mici. Este, de asemenea, o toamnă importantă pentru imaginea Peștilor. Au ocazia să iasă în evidență și să se facă remarcați. Orice formă de promovare le este benefică. Ei trăiesc prin reputație, statut și vizibilitate.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Mitologia zodiei Leu: o poveste despre reziliență și putere

Mitologia asociată cu Leul este strâns legată de...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Sursă foto: Freepik

Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

pixel