Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Cele trei luni de toamnă ne pregătesc o serie de evenimente astrologice provocatoare. 

După o vară plină de peripeții, mai ales din cauza retrogradării lui Mercur din august, iată că toamna va avea o aromă specială, din punct de vedere astrologic. Ne așteptă trei eclipse: două de Lună(18 septembrie și 17 octombrie) și una de Soare(2 octombrie). Și cum acestea se petrec pe axa Berbec-Balanță și vor fi acompaniate de Lilith, relațiile vor fi în atenția astrelor. Sau altfel spus, toate parteneriatele, atât cele profesionale, cât și personale. Inclusiv ideea de pace se va reforma. Vor apărea alianțe la care nu s-ar fi gândit nimeni. 

Saturn își va menține retrogradarea în Pești pe durata întregii toamne, deci pregătiți-vă de pe acum să vi se spargă precum baloanele de săpun idealurile care nu vă pot aduce nimic bun. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Pe 2 septembrie, Pluto se va întoarce pentru scurt timp în Capricorn, special pentru a închide unele situații apărute din 2008 încoace. Mai ales pentru semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

În prima parte a toamnei, așteaptă-te la multe evenimente în familie! Sau la schimbări serioase în gospodărie. Este nevoie de îmbunătățiri sau chiar de o mutare. Cert este că vei dori noi condiții și confort. Pluto se va întoarce în casa carierei, deci vor urma decizii radicale în acest sens. 

Taur/Ascendent în Taur

Tema principală va fi cea a banilor. De ce? Jupiter va retrograda la un moment dat în casa a doua, cea a finanțelor. Înseamnă că va trebui să negociezi din nou, să îți ceri drepturile și să ai mai multă grijă de bugetul tău. S-ar putea ca, încă de pe acum, să cheltuiești mai mult decât trebuie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va rămâne retrograd în casa carierei. Deci responsabilități în plus și va părea că nu îți apreciază nimeni eforturile. Dar adevărul este că ai parte de un proces de maturizare pe plan profesional. Când nu te aștepți, atunci vin veștile bune. Important este să crezi în tine și să ai răbdare! Nu uita că îl ai pe Jupiter de partea ta!

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Sănătatea ta sau a celor dragi devine subiectul principal al toamnei. Și dacă punem la socoteală, tranzitul lui Marte în semnul tău și cele trei eclipse, perioada septembrie-noiembrie te va învăța, cu frumosul sau nu, cât de mult timp îți dedici ție versus cât te sacrifici pentru ceilalți. Fii pregătit de conflicte și de unele decizii luate în mod heirupist. 

Leu/Ascendent în Leu

Preocupările financiare îți vor consuma cam tot timpul. Te vei confrunta cu unele pierderi pe care, ce-i drept, le vei exagera. Că, până la urmă, vei supraviețui și îți vei reveni. Fii atent cui și de la cine accepți împrumuturi. Perioada septembrie-noiembrie te va obliga să înveți lucruri noi. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Un lucru trebuie să reții! Vei avea multe oportunități pe plan profesional sau social. Poți găsi un alt loc de muncă, poți schimba domeniul sau poți avansa. Cu Saturn retrograd în casa a șaptea, relația de cuplu va deveni mai serioasă ca oricând. Dar este nevoie de acest lucru, fie că ai partener, fie că ești singur. 

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel