Horoscopul mireselor: Ce fel de mireasă ești, în funcție de zodia ta?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată cum ești ca mireasă, în funcție de semnul tău din zodiac! 

Îți reamintim că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive, făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă).

De asemenea, o persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

BERBEC

Este posibil ca tu să faci parte din rândul mireselor neconvenționale, care doresc o nuntă pe placul lor. De asemenea, s-ar putea te ocupi doar tu de planificare, dar în ultima clipă să vrei să schimbi complet tema, meniul sau decorul. Iar cei din jurul tău pot fi disperați.

Mai mult, s-ar putea să fie un adevărat război în ceea ce privește tăierea invitaților de pe listă. Chiar dacă inițial se anunța o nuntă mare, tu ai vrea să rămâi cu cât mai puține persoane.

TAUR

Ca nativă Taur, cel mai probabil ai stat să planifici evenimentul cu mulți ani înainte. Să zicem doi sau chiar trei. Mai mult, ai făcut calcule peste calcule și nu ți-a scăpat din vedere negocierea cu cei de la restaurant. Totodată, ai mers la degustarea meniului și l-ai bătut la cap pe mire să verifice de zeci de ori băuturile care au fost servite.

Ai anunțat cu mult timp înainte invitații despre eveniment, despre cât costă meniul și te-ai asigurat că există plicuri pentru ei, pe masă.

GEMENI

Ca nativă Gemeni, cel mai probabil ai citit o grămadă despre toate aspectele potrivite nunții. Sa nu mai zicem că ai ales data după mișcările Soarelui, te-ai asigurat ca nu cumva să fie Mercur retrograd, că nu semnezi contracte pe așa ceva, apoi ai vorbit cu invitații, te-ai răzgândit de vreo o mie de ori cu privire la locul unde trebuie să se desfășoare totul.

Un lucru este cert: până la urmă, ai lăsat prietenii să aleagă ce le-ar plăcea după ce ai făcut un poll. Ai avut o cabină specială de făcut poze la minut și cele mai faine focuri de artificii. Toate sunt meritele tale!

RAC

Tu ți-ai găsit destul de rapid rochia perfectă. De fapt, a fost dragoste la prima vedere! Culorile calde, ușoare tente de roz, buchet de bujori roz. Ai luat de la mama voalul pe care l-a purtat mama și bunica, dar și bijuteriile de familie. 

Ți-ai chemat întreaga familie și ai făcut în așa fel încât să te asiguri că mesele rotunde sunt mari și toată lumea poate conversa cu toată lumea.

LEU

Ca mireasă născută sub semnul Leului, vrei să ai cea mai scumpă și cea mai strălucitoare rochie. Nimeni nu știe cât ai cheltuit pe ea și nici nu ar trebui să afle. De asemenea, ai vrea să îi împaci pe toți, casă ai cele mai reușite poze de nuntă. 

Ai dori un tort imens, cu multe etaje, băuturi fine și decoruri care să le ia ochii invitaților. Deși ai angajat cel mai bun fotograf, ai vrea, dacă se poate, să participe și presa. Cu cât te văd mai mulți oameni, cu atât mai bine!

FECIOARĂ

Mireasa născută în zodia Fecioară a avut, cel mai probabil, vreo trei agende în care și-a notat fiecare detaliu, dar și persoanele care au ajutat-o cel mai mult în organizarea nunții. De asemenea, ați discutat despre gama de culori, despre cum trebuie să se asorteze fețele de masă cu florile, rochia cu florile, ținuta cu machiajul sau cravata soțului. 

Cu siguranță, aceste native au calculat cu exactitate care vor fi prețurile, s-au gândit la cine oferă mai mult și cine dă mai puțin, dar și de cât vor trebui să lucreze după, ca să își acopere costul evenimentului.

BALANȚĂ

Cum sunt nativele Balanță în calitate de mirese? Trebuie să atragem atenția asupra unor lucruri.

Ei bine, rochia, pantofii, accesoriile, coafura, machiajul, fiecare floare și frunză din buchet, apoi cerceii, colierul, culoarea unghiilor, da, toate au fost analizate atent și create astfel încât să fie armonie, artă, spectacol, o adevărată încântare, ce să mai.

De altfel, petrecerea a fost undeva într-o grădină de vară, cu becuri colorate și panglici, iar invitații au fost rugați de mai multe ori să vină doar dacă vor, doar dacă simt și ei, să nu se supere nimeni.

SCORPION

Tu ai lasat pe mana nasilor toate detaliile importante. Cel mai probabil, ai stat ca pe ghimpi în biserică pentru că te strângeau de mama focului pantofii.

Ai avut încă de la început un plan de ieșire din nebunia asta, așa că ai făcut treaba cu mașina aia cu „just married” și imediat după primul pahar de șampanie, ți-ai luat victima, pardon, soțul de mână și ați fugit să faceți o repriză de alpinism.

SĂGETĂTOR

Ca nativă Săgetător, ai visat la o nuntă nebunească! Ceva ieșit din comun, ideal pentru tine și o adevărată aventură pentru toți invitații. Ți-ar plăcea să îi înghesui pe toți într-un autocar și să îi duci la malul mării, unde să fie oficiată o ceremonie de nuntă impresionantă. Dar și o predică lungă, din care toți să aibă de învățat.

Ai visat la o petrecere la un restaurant pe malul mării, iar apoi la un dans în care tu și invitații să fiți desculți pe plajă. Tu chiar regreți că nu te măriți în fiecare zi.

CAPRICORN

Știm cum sunt Capricornii! Se interesează de restaurant, de etichetă. Miresele trimit invitaților notificări în prealabil cu dress code-ul. Nimeni nu trebuie să întârzie, mai ales că programul artistic începe la o anumită oră.

Este clar că tortul vine după ceas, că nimeni nu mănâncă așa după bunul plac și la ce oră dorește. Cum este rochia? Albă, imaculată, pantofii sunt și ei perfecți, cu tocul perfect. Nu se mișcă nicio cută, machiajul este și el cu adevărat impecabil. Nimeni nu este în plus pe lista de invitați, iar băuturile sunt servite la temperatura perfectă.

Nu în ultimul rând, și soțul este unul perfect. Ar fi culmea să nu fie așa!

VĂRSĂTOR

Ce descrie o nativă Vărsător?

Nuntă? Care nuntă? Ah, da, party-ul ăsta în care toți dansăm nebunește și bem shoturi? Rochie de mireasă? Ce este aia?

Uite mireasa care o să poarte fustă mini și cel mai probabil pantofi sport sau niște cizme de cowboy. Coafor? Dar ce, am înnebunit? Buclele rebele le am deja, îmi pun poate niște șuvițe albastre, știți cum se zice, ceva nou, adică cizmele, ceva vechi, fusta mea de club, ceva împrumutat, brățările alea mișto ale soră-mii și ceva albastru, șuvițele astea.

PEȘTI

Prietenii te-au ajutat să organizezi ceva, apoi familia a contribuit cu anumite idei cu privire la rochie, tot ei au stabilit lista cu invitați.

Tu nu ai avut oricum niciun chef să faci nuntă. Este doar o hârtie, este doar un act. Tu vrei să pleci direct în vacanța aia în Grecia, unde să cânți alături de partenerul tău iubit.

Citește și: Obsesiile tale în funcție de zodie. Care este semnul atras de mistere și ce nativ ar cumpăra tot ce este luxos?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel