Horoscopul lunii mai 2022. Probleme pentru zodiile de Pământ: „nu se vor simți prea confortabil”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine în exclusivitate cu previziuni și recomandări pentru zodiile de Pământ în luna mai. Iată cu ce se vor confrunta nativii semnelor Taur, Fecioară și Capricorn!

Zodiile de pământ nu se vor simți prea confortabil în mai. Pentru că vor trebui să facă multe ajustări și își vor epuiza resursele. Tocmai acest mesaj vrea să le transmită astrele: că nu și-au gestionat eficient timpul, banii și energia. Probleme vor veni din faptul că nu se vor putea baza deloc pe familie sau apropiați. De altfel, ar fi bine să mai rărească unele legături.

Taur / Ascendent în Taur

Planetele din casa a 11-a se îndreaptă către casa a 12-a. Intrând în casa a 12-a, Venus, guvernatorul vostru vă aduce o perioadă în care trebuie să stați puțin la locul vostru, să meditați. Jupiter va intra și el în casa a 12-a și va aduce nevoia de izolare, înstrăinare, dar și o mai mare atenție asupra sănătății. Oriunde se duce Jupiter amplifică. De aceea s-ar putea să fie reactualizate probleme vechi de sănătate.

Eclipsa de pe 16 mai este în casa relațiilor pe axa Taur-Scorpion Dacă vreți să vă rupeți total de un partener sau de o persoană care v-a făcut neplăceri, acum este momentul, chiar dacă este posibil să vă fie greu din cauza careului cu Saturn.

citiți previziunile COMPLETE pentru TAURI aici!

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Putem vorbi despre moșteniri, de asemenea, despre taxe, impozite sau credite. Luna mai este o lună bună dacă vreți să luați un credit sau dacă vreți să scăpați de un credit. Trebuie să fiți atenți dacă sunteți într-un proces, dacă trebuie să recuperați niște bani. Aveți grijă, căci Jupiter vine și vă ajută, dar aduce și pierderi. 

Este posibil ca partenerul dvs. să fie implicat în anumite evenimente financiare cu suișuri și coborâșuri. Dacă aveți conturi sau investiții comune, ar fi bine să le puneți la punct și să discutați mai pe larg despre ele alături de partenerul vostru. Veți vedea că reflectoarele vor lumina această parte a vieții voastre. 

citiți aici previziunile COMPLETE pentru FECIOARE aici!

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Vă veți da seama pe propria piele într-un stil dureros că v-ați vândut cam ieftin, undeva v-ați desconsiderat. Nu fugiți de această revelație, îmbrățișați-o și reînnoiți-vă propria persoană, este și asta o formă de a pune o fundație.

Este posibil ca undeva să nu fi calculat bine niște riscuri profesionale, poate v-ați implicat în anumite proiecte care doar vă plac, dar nu aduc valoare sau v-ați implicat în proiecte pe care le faceți doar pentru că trebuie și care au ajuns o corvoadă. De aceea este bine în luna mai să vedeți care vă sunt limitele și chiar să le impuneți, să stabiliți exact cât vreți și cât puteți să munciți. 

citiți aici previziunile COMPLETE pentru CAPRICORNI în mai 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel