Horoscopul cafelei: Ce tip de cafea ți se potrivește, în funcție de zodie?
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Este weekend și te gândești la o cană fierbinte de cafea! Știi ce ți se potrivește, în funcție de semnul din zodiac? Iată câteva recomandări care îți pot aduce zâmbetul pe buze.

Știi ce cafea poți să savurezi, în funcție de semnul zodiacal? 

Desigur, aceste recomandări nu se bazează pe dovezi științifice, însă le poți avea în vedere.

Iată o listă cu tipuri de cafea potrivite pentru fiecare semn din zodiac!

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Espresso dublu - Berbecii sunt energici și plini de viață, așa că un espresso dublu le va oferi un impuls puternic de energie pentru a-i ține în mișcare toată ziua.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Cafea de specialitate - Taurii apreciază lucrurile de calitate, așa că o cafea de specialitate cu arome bogate și diferite ar fi perfectă pentru acești nativi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Cappuccino - Gemenii se adaptează ușor și vor să aibă diverse experiențe, iar un cappuccino oferă o combinație echilibrată între cafea, lapte și spumă intensă.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Cafea cu lapte - Racii sunt sensibili și afectuoși, iar o cafea cu lapte caldă și cremoasă îi va face să se simtă confortabil.

Cum faci cafea cu presa franceză. Rețeta simplă

Leu (23 iulie - 22 august): Café au lait - Leii adoră să fie în centrul atenției, iar o băutură café au lait, care combină cafeaua cu laptele fierbinte, poate fi o alegere potrivită pentru ei.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Cafea neagră simplă - Fecioarele sunt cunoscute pentru simplitatea lor, așa că o cafea neagră simplă, fără adaosuri sau ornamente inutile, este ideală pentru ele.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Latte - Balanțele caută echilibrul și armonia, iar un latte, cu echilibrul său între cafea și lapte, le va satisface gusturile rafinate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Espresso ristretto - Scorpionii sunt firi puternicie și intense așa că un espresso ristretto, mai concentrat, le poate pune în valoare personalitatea incredibilă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Americano - Săgetătorii sunt aventurieri și plini de energie, iar un Americano (espresso tare cu apă fierbinte) îi va menține pe drumuri.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Cafea cu gheață - Capricornii sunt practici și rezervați, iar o cafea cu gheață răcoritoare îi poate ajuta să se relaxeze în timpul zilelor fierbinți de vară.

Cafea boabe sau cafea măcinată? Avantajele și dezavantajele fiecărui tip

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Cafea cu sirop/aromă - Vărsătorii sunt inovatori și originali, așa că vor aprecia o cafea cu sirop și diferite arome, adăugând un strop de creativitate băuturii lor.

Pești (19 februarie - 20 martie): Mocha - Peștii sunt visători și sensibili, iar o cafea mocha, care combină cafeaua cu ciocolata caldă, îi poate ajuta să se relaxeze și să se destindă.

Aceste recomandări sunt pur distractive. Preferințele individuale în ceea ce privește cafeaua nu depind de zodie, ci de gusturile și preferințele personale.

Astrosens îți recomandă și: Ce aromă de îngheţată ţi se potriveşte, în funcţie de zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel