Horoscopul BANILOR 2023. PATRU zodii care pot întâmpina crize financiare
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Anul acesta, există aspecte astrologice favorabile când vine vorba de finanțe. Există zodii care pot atrage banii ușor, dar și nativi care vor avea adevărate provocări. Află ce semne din zodiac se pot confrunta cu unele crize financiare.

În 2023, există niște tranzite cheie din punct de vedere financiar. Cel mai important este, fără îndoială, cel al lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul Taurului, al banilor. Va avea loc între 16 mai și până la final de an.

În acest sens, vom avea nevoie să vizualizam rezultatele, ca să căpătăm și motivația de a le obține. Avem nevoie de planuri clare și serioase, nu de scheme ilegale sau de metode de îmbogățire rapidă. Asumarea riscurilor nu este recomandată, fiindcă fără planuri concrete, nu ne putem bucura de rezultate tangibile.

Totodată, cu Jupiter în Taur, putem să atragem norocul atunci când facem acte de caritate. Când suntem generoși, față de noi înșine sau față de cei din jur. Dar nu trebuie să epatăm. Exagerările sunt de evitat.

În acest interval, zodiile pot avea succes în domenii care țin de finanțe. Vorbim despre domeniul bancar, contabilitate sau acțiuni.

Să nu uităm nici de Uranus! Planeta tehnologiei și a surprizelor o să tranziteze același semn al Taurului, până în 2026! Este cel care aduce surprize, nonconformism, dar și lumină, autenticitate, revoluție și inovație.

Ce zodii trebuie să aibă grijă pe partea de finanțe?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii vor avea câteva provocări pe plan financiar anul acesta. Putem spune că nu se află în topul favoriților. În primă fază, ai destule oportunități, așa că merită să muncești conștiincios în primele luni din an. În acest fel, poți obține o creștere salarială substanțială sau o mărire a cifrei de afaceri, dacă ești antreprenor.

Însă, după 16 mai, lucrurile nu vor mai sta la fel, s-ar putea să apară unele crize financiare. Toate dificultățile care apar vor fi întocmai ca o sugativă pentru conturile tale. Iar acest lucru se va vedea fără doar și poate.

Ai grijă mare și la negocierile pe care le porți între 23 iulie și 4 septembrie!

Leu/Ascendent în Leu

Nativii din zodia Leu pot să aibă probleme pe sectorul banilor. De ce? Intrarea lui Saturn în Casa a 8-a pe 7 martie anul acesta o să aducă motive de îngrijorare.

Așa că pot apărea dificultăți în obținerea de fonduri din partea instituțiilor financiare, dar și a celor provenite în urma unor moșteniri. Fii mai riguros cu plata impozitelor și a taxelor.

Ești încurajat să te axezi pe educație până în luna mai. Când Jupiter intră în Taur, pe data de 16 mai, îți poți monetiza noile cunoștințe.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cum va fi anul Săgetătorului din punct de vedere financiar? Nu va fi cel mai bun, dar nici cel mai rău. Până în luna mai, nu ești prea interesat de subiect. Însă, după această lună, poți observa că apar cheltuieli noi, în zona de gospodărie sau în sectorul imobiliarelor.

De aceea, o să fii nevoit brusc să îți faci o mulțime de calcule. În plus, ai face bine să pui niște bani deoparte, pentru sănătatea ta sau a celor dragi din familie.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Veștile nu sunt prea bune nici pentru Vărsători. Pentru că Saturn o să-și înceapă tranzitul în martie în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Și aici va sta.. până în 2026! Așa că apar niște dificultăți.

Deși Saturn o să fie susținut de tranzitul lui Jupiter în Taur de pe 16 mai, nu poți să scapi de maturizare și responsabilitate. Saturn este cel care vrea de la tine limite, eficientizare și economisire.

Pe scurt, vei fi nevoit să te descurci cu mai puțini bani. Să încerci și altfel. Și, de ce nu, să te gândești la pensie, oricare ar fi vârsta ta.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile care au NOROC sau GHINION la bani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel