Horoscop
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 

Berbec

La serviciu vei avea parte de o doză suplimentară de confuzie. Și vei mai scăpa de aceasta doar dacă vei alege să faci lucrurile diferit. Nu te lua după nimeni, caută să fii nonconformist. Cu greu te vei putea ține de treburile gospodăriei. 

Taur

Vei fi tentat să faci multe promisiuni persoanei iubite, de care nu te vei putea ține. Dar vrei să obții validarea acesteia cu orice preț. Relația cu copiii poate trece prin momente mai ciudate. 

Gemeni

Poate fi una dintre acele zile în care nu te înțelege nimeni din familie. Asta pentru că grăbești totul, pentru că nu ești atent la detalii sau pentru că nu reușești să te conectezi la cei dragi. Preferi să crezi că ai dreptate absolută. 

Rac

Călătoriile pe care le vei face nu vor simple. Sigur ce vor întâmpla lucruri care îți vor da peste cap planurile. Stai departe de promisiuni sau de a crede că tot ce zboară se mănâncă. Există riscul să lași naivitatea să te conducă. 

Leu

Oricât de mult te vei strădui, tot s-ar putea să te lași păcălit din punct de vedere financiar. Ai putea încă de astăzi să îți conturezi un buget sau o listă de cumpărături. Astfel, mai eviți din posibilele riscuri. 

Fecioară

Nu îți vei da seama de intențiile celorlalți. Și pentru că nu vei avea toate detaliile, ce crezi? Vei lua decizii greșite pentru care te vei judeca foarte dur. Poate că trebuie să îți amintești că ai mai greșit și altădată și că totul a trecut. 

Balanță

Somnul și odihna nu sunt răsfățuri, sunt vitale. Deci nu trebuie să le neglijezi. Trecutul te va bântui, iar tu vei avea tendința de romanticiza perioade dramatice. Pot apărea probleme atunci când faci investigații medicale. 

Scorpion

Prietenii nu sunt paroliști. În loc să stai supărat și să le ceri socoteală, cel mai bine ar fi să îți faci alte planuri. Nu uita că tu ești cel mai important! Creativitatea ta este la cote ridicate, deci nu lăsa ziua să treacă degeaba. 

Săgetător

Trebuie să fii mai atent la relația cu șefii. Limbajul lor este destul de criptic. De aceea, trebuie să te asiguri de fiecare dată că ai înțeles bine. Orice exces de zel va fi taxat. Familia trece printr-o perioadă ciudată, nu acuza pe nimeni de nimic deocamdată.

Capricorn

Te porți certa cu partenerul sau cu persoanele apropiate din nimicuri. Nu trece repede cu vederea peste acest fapt. Că s-ar putea ca acele nimicuri să fie pretexte și nu cauze. Pot apărea evenimente neplăcute în călătorii sau pentru cei care au examene. 

Vărsător

Nemulțumirile de la locul de muncă îți influențează și comportamentul afișat în sânul familiei. În plus, te macină și niște probleme financiare. Încearcă să nu fii furios pe tine pentru că nu este cazul. Nu te lăsa influențat de oameni care nu știu ce se petrece în viața ta. 

Pești

Partenerul nu va fi de acord cu tine în mult privințe. Tu vei lăsa de la tine ca să menții armonia în casă. Dar nu te vei simți în largul tău. Evită să te consumi prea mult pentru chestiuni care nici nu contează cu adevărat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 

Horoscop Astrosens 18 septembrie 2024 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună care se va petrece pe 18 septembrie le...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?