Horoscop zilnic Acvaria. Gemenii o duc bine, dar restul?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop 10 octombrie. Iată ce aduc astrele pentru cinci zodii!

Astăzi se oprește din retrogradare Pluto. E bine că se termină, în sfârșit, această retrogradare, pentru că aici, pe ultimul grad, gradul 29 și câteva secunde ale Capricornului, a mai fost de cinci ori în ultimii doi ani. Dus-întors, încă o dată dus, încă o dată întors, a tot măturat zona asta de cinci-șase ori, cam așa. Dar acum se pregătește să prindă viteză și să-și vadă de drum către Vărsător, astfel încât, în noiembrie, într-un alt portal energetic, să revină în Vărsător pentru 20 de ani de acum înainte.

Apoi, în luna noiembrie, undeva pe la mijlocul lunii, să se mute în Vărsător, pe care îl va influența 20 de ani de acum înainte. Toată lumea are zodia Vărsătorului undeva pe hartă, deci nu doar Vărsătorii sunt marcați, toți suntem marcați pe un anumit plan al vieții. Unii avem Vărsătorul în zona cuplului, alții în zona banilor, dar asta nu înseamnă că 20 de ani de acum încolo Pluto o să ne dea bătăi de cap.

Pluto dă niște lecții, pentru că este o planetă a marii restructurări a vieții noastre. Dă jos doar ce trebuie să dea jos, ca să o luăm de la capăt pe ici, pe colo. Și, nicidecum, nu e motiv de stres sau îngrijorare. Nu trebuie să ne băgăm sub pat, pentru că nu scapă nimeni la urma urmei.

Taur

Ați putea refuza niște situații neplăcute. Vin către voi vești nu tocmai favorabile, vă întâlniți cu oameni cu care nu vă face nicio plăcere. Deci, vin către voi niște mici atacuri energetice, care nu vă priesc. Dar de voi depinde să vă ridicați un fel de panou protector, ce nu va permite acestor săgeți să vină și să vă atingă în vreun fel. Abordați o atitudine super optimistă, abordați o atitudine indiferentă la aceste energii toxice din jur. Nu că nu le vedeți că există, probabil da, dar găsiți leacul, contracararea acelui lucru. Nu-i dați atenție unei probleme. Or fi probleme, or fi lipsuri, or fi necazuri, dar când te uiți la ele, ele cresc precum aluatul. Nu le alimentați cu vorbe, nu le alimentați cu gânduri, nu le alimentați uitându-vă doar acolo, ci distrați-vă atenția cu altceva. Sigur, există ceva bun în altă parte. Să zicem că aveți niște probleme la serviciu, tensiuni, conflicte, dar în schimb, aveți ceva acasă nemaipomenit, care va lua toate supărările și tensiunile de peste zi. Nu veniți cu partea negativă și peste partea pozitivă, dimpotrivă. Partea pozitivă e mai puternică și cu ea puteți înăbuși ceva neplăcut. Aveți mai multe plusuri pe masă decât minusuri. Ei bine, plusurile astea, puse peste minusuri, le vor acoperi pe cele neplăcute. De aceea, optimismul și entuziasmul continuu pe care îl spuneți vieții poate înăbuși acel mic plan care s-ar putea, pe undeva, să vă mai dea peste cap. 

Gemeni

Aveți ocazia de a vă remarca, de a vă afirma, de a vă cocoța pe o scenă, pe un gard, să vă spuneți punctul de vedere, să transmiteți ce aveți de transmis. Sigur că sunteți vizibili. Sunt niște aspecte foarte bune cu Jupiter la voi în ogradă. Jupiter formează trigoane în perioada asta, iar toate aceste trigoane pun o lumină pe voi. Vă puteți remarca prin inteligența voastră, prin capacitatea de a comunica, prin aspectul fizic, prin tot ce emiteți în fața tuturor. De aceea, fiind atât de vizibili, clar că mulți se uită la voi cu diverse tipuri de ochi. Dar, mai degrabă, acum e o perioadă în care puteți atrage admirație, apreciere. Aveți acel sentiment că vă vede lumea, că vorbește lumea despre voi. Sunteți pe buzele multora pentru cine sunteți și ce reprezentați. Pot fi și răutăți, pot fi și mici atacuri, pot fi și invidii. Așa e când ești cu ceva mai presus decât alții. Dar aveți un motiv de fericire, niște șanse care vă propulsează în față, ocazii de a obține o notă bună, la propriu sau la figurat, în orice fel de competiție. S-ar putea să vă măsurați forțele cu persoane bune, dacă nu chiar mai bune decât voi, dar poate asta scoate din voi o și mai mare motivație să vă arătați și mai grozavi, mai buni și mai minunați decât erați. Prin comparare cu alții mai buni, vă auto-depășiți. Nu vă comparați cu mediocrii, nu vă comparați cu cei de jos. Comparați-vă cu topul, că asta vă trage și pe voi în sus, pe o treaptă superioară.

Rac

Aveți niște motive trecătoare de supărare. Știți cum e senzația aia că „nicio nenorocire nu vine singură"? Nu o să fie nenorociri, dar o să fie supărări care generează alte supărări, ca o reacție în lanț. O să aveți impresia că „măi, pe toți v-a apucat acum toate". V-ați certa cu șeful, peste 10 minute vă certați cu cineva în parcare, iar peste încă o oră vă certați și cu poștașul. Cam asta este starea. Probabil, vor fi vorbe scăpate de sub control pe ici, pe colo, care, evident, vă afectează. Dar nu uitați că și voi puteți fi declanșatori de supărări prin ceea ce spuneți. Îl aveți pe Marte în ograda voastră, iar Marte, un pic scăpat de sub control, mai ales că formează în perioada asta niște cuadraturi și opoziții cu Luna, guvernatoarea voastră, s-ar putea să vă facă să scăpați niște vorbe la impuls, la nervi, la grabă, care pot genera supărări altora. Aceste supărări pot genera alte supărări, și tot așa, suficient cât să vă gândiți "Băi, dar toate odată". Nu este vorba de nenorocire, ci de o veste proastă, urmată de alta, și tot așa, o sămânță de scandal care poate contamina toată ziua. Încercați să evitați prima sămânță de supărare dacă vreți să meargă toate ca pe roate până la sfârșitul zilei.

Horoscop Mariana Cojocaru. Berbecii, Leii și Săgetătorii se agită cam mult. Peștii au noroc

Leu

Puteți avea o ocazie de a vă apuca de o activitate profitabilă, care poate însemna orice. Aveți ocazia de a vinde ceva, de a cumpăra ceva, de a încheia o afacere sau de a primi un pont profitabil. Aveți ceva de câștigat, cu alte cuvinte, dar poate fi ceva neprevăzut, neașteptat. „Uau", veți zice voi, „ce veste bună!" Bani neprevăzuți, sfaturi neașteptate, dar pe care va trebui să le puneți imediat în aplicare. Sunt niște ocazii neprogramate, care nu prea așteaptă. E o doză de grabă acolo, de viteză. Trece trenul acela acum prin fața voastră și trebuie să spuneți "Da" imediat. Șansa de a cumpăra ceva acum că e la ofertă, șansa de a vinde ceva acum că s-a trezit cineva că are nevoie de lucrul pe care îl vindeți voi. Sau ceva de genul acesta. Poate fi vorba și de afaceri proprii sau de activitatea de la serviciu, în care ceea ce spuneți, poate fi o inspirație de moment, o idee năstrușnică. Nu este ceva gândit, nu este o strategie. O idee care vă vine brusc și poate fi foarte profitabilă. Lăsați un pic ghidușul din voi să se exprime. Instinctul din voi va oferi o idee bună, salvatoare sau profitabilă.

Fecioara

Aveți mult de lucru la serviciu. Începeți să vă aplecați asupra unui plan, pentru că ați găsit niște soluții. V-ați bătut capul, cât ați lucrat la proiectul ăla, la sarcina aia de serviciu! Dacă nu e vorba de serviciu, poate fi o sarcină casnică din propria locuință. V-ați bătut capul, ați învârtit-o pe toate fețele și nu-i dădeați de cap. Uite că acum se schimbă vibrațiile, cu Pluto și Jupiter care își schimbă direcția. Aceeași situație cu care v-ați bătut capul până acum poate fi privită altfel. Există o soluție, o idee care vine acum și care nu v-a venit până acum. Ați încercat toate metodele. Acum ziceți „Dar ia să încerc și invers". Faceți altfel, încercați o altă metodă, un alt instrument, o altă strategie, de ce nu? Pe care o aveați în mânecă. Ziceați „Dacă toate celelalte nu vor merge, în ultima instanță apelez și la asta". Uite că o descoperiți acum. Poate este o variantă de urgență, pentru că le-ați încercat pe toate celelalte. În câteva zile de încercări și tatonări, veți descoperi acea ultimă resursă la care veți apela și care vă va scoate din impas. Faptul că nu ați renunțat până acum și ați continuat să căutați soluții va scoate acum la iveală acest as din mânecă, cu care nu v-ați gândit că veți avea succes.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop zilnic Acvaria. Gemenii o duc bine, dar restul?

Horoscop 10 octombrie. Iată ce aduc astrele pentru...



Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Sursă foto: Freepik

Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

pixel