Horoscop zilnic: 3 august 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 3 august 2022.

Ne pregătim de intrarea lui Mercur în Fecioară.

Mercur în Fecioară între 4 și 27 august

Pe 4 august Mercur va intra în semnul Fecioarei și ne va influența procesele mentale, deciziile de zi cu zi. Astrologul Daniela Simulescu ne atenționează că Mercur se apropie de a treia retrogradare, deci spre finalul tranzitului, vom simți anumite efecte ale retrogradării acesteia. 

Găsești aici previziuni pentru toate zodiile, sfaturi pentru tranzitul lui Mercur în semnul Fecioarei. 

„Mercur va împrumuta hainele Fecioarei”

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că energia lui Mercur o va întâlni pe cea a Fecioarei, astrologul prezentând acest fapt printr-o analogie ușor de înțeles: îi va împrumuta hainele.

Mercur în semnul Fecioarei ni se va prezenta precum o furnică isteață, interesată de matematică, de calcule și de cum să facă încât să o ducă mai bine la iarnă. 

Pentru că Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței. E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. 

Mercur în Fecioară, în același timp, dorește să se descotorosească de tot ce este inutil, de tot ce nu merge bine. Are un ochi extrem de critic. Și dacă pe de o parte, acest lucru este unul bun, deoarece, căutăm să rezolvăm ecuația și vrem teoria clară pe care să o aplicăm pentru a găsi necunoscuta, pe de altă parte, pur și simplu ne sar în ochi toate gunoaiele, în special la ceilalți. Vedem tot ce nu fac aceștia bine și asta s-ar putea să ne facă pe toți mai tensionați, funcționând colectiv precum niște oglinzi. Ochiul critic de care te temeai este chiar ochiul tău, pe care îl vei găsi și în cei care te înconjoară. 

Lui Mercur în Fecioară îi place să lucreze pas cu pas astfel încât să se îndrepte mereu către perfecțiune, de aceea este foarte critic, ne va face să îi criticăm pe ceilalți din cauză că nu ne putem accepta propriile greșeli. Căutăm probleme pe care să le rezolvăm până când ajungem să căutăm probleme acolo unde nu sunt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel