Horoscop zilnic: 12 august 2022. Super-Lună Plină în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 12 august 2022. 

În 2022 ne-am bucurat deja de trei Super-Luni Pline în mai, iunie și iulie, aceasta fiind a patra și ultima pe anul acesta. Se pare că și în 2023 și în 2024 vom avea tot patru Super-Luni Pline la rând, în timp ce în 2025 doar trei. 

De ce se numește Luna Plină „Sturion”?

Conform eu.usatoday.com, Luna Plină din august este o Lună-Sturion deoarece sturionul gigantic de la Great Lakes și de la Lacul Champlain era prins de cele mai multe ori în această perioadă. Sturionii sunt niște pești extrem de mari, care păstrează o structură neschimbată de mai bine de 100 de milioane de ani. Sunt cu totul și cu totul speciali, iar în prezent sunt protejați din cauză că numărul lor a scăzut dramatic. Potrivit guinnessworldrecords.com, cel mai scump caviar se numeşte „Almas” sau „caviar beluga” şi provine de la un peşte din specia Huso huso, din familia sturionilor. Preţul unui kilogram este de aproximativ 34.500 de dolari. În 2013, datele World Wild Found prezentate în cadrul lansării proiectului „Protejaţi sturionii, cel mai valoros dar al naturii” au arătat că România şi Bulgaria, care erau cei mai importanţi exportatori de caviar provenit de la sturionii sălbatici din zona Dunării, deţineau cea mai mare populaţie naturală la această specie din Uniunea Europeană. Prohibiţia la sturion a fost introdusă în România în 2006, iar în Bulgaria în 2011.

De ce au Lunile Pline nume? Ei bine, în Almanahul Bătrânului Fermier (Old Farmer's Almanac) acestea sunt numite în funcție de vechi tradiții din toată lumea. Numele pe care le primesc se aplică întregului ciclu lunar, nu doar Lunii Pline. În septembrie, așadar, vom avea Luna „Recoltei”, iar în octombrie pe cea „a Vânătorului”.

Puterea secretă a Lunii

În astrologie Luna guvernează tărâmul emoțiilor subconștiente, partea din noi înșine pe care de multe ori nu o putem exprima, dar pe care o simțim la un nivel profund. Semnul tău lunar, sau semnul și amplasamentul în care se afla Luna când te-ai născut, dictează de ce are nevoie sinele tău interior. Dacă cineva se confruntă cu o problemă de sănătate mintală, în zilele de Lună Plină sau Lună Nouă este mult mai afectat decât de obicei. Luna scoate în evidență ceea ce ești tu cu adevărat. Luminează ceea ce ai tu în interior, intensifică trăirile pe care le ai. Dacă ești iubitor, vei fi mai iubitor decât de obicei, dacă ești recunoscător, vei simți o recunoștință mai mare decât de obicei, dar dacă în lumea ta lăuntrică este haos, atunci acesta va căpăta nuanțe mai accentuate. Aceasta este, de fapt, puterea secretă a Lunii. Mărește, sporește, intensifică tot ceea ce ești.  Ar trebui să îi folosești în mod conștient energia ca să mărești calitățile pe care dorești să le manifești în mod conștient. Bine ar fi să te cunoști mai bine, să ai capacitatea de a medita la ceea ce ești tu și la ce vrei să fii în loc să rămâi o victimă a unor faze lunare care par a se juca cu lumea subconștientului tău.

Folosind puterile Lunii Pline care luminează acum realitatea, putem să vedem mai clar ce am făcut până acum, cum stau lucrurile, de fapt.  Să nu uităm și că cele mai importante planete sunt în semne fixe (semnele fixe sunt: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător). Uranus este în Taur, la fel și Marte. Soarele este în Leu, la fel și Venus, iar Luna este în Vărsător. Așadar, cei care vor fi destul de afectați de acest eveniment astrologic, vor fi cei cu marcaj fix în astrogramă.  Faptul că există această energie a Taurului în jurul evenimentului astrologic care îl include pe Uranus ne trimite cu gândul la faptul că am putea face sistemele să funcționeze diferit. Să medităm și asupra faptului că Luna Plină va fi în conjuncție cu Saturn, deci va aduce mai multă introspecție, poate chiar o ușoară înclinație către stări depresive, dar în același timp, poate ajuta să ne pună la treabă, să terminăm anumite lucruri de care tragem de mult timp. 

mai multe detalii chiar aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel