Horoscop Vărsător 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi ce aduce horoscopul anului 2023 pentru zodia Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile complete.

Horoscop 2023 Vărsător/Ascendent în Vărsător

Gândește-te la ceea ce s-a întâmplat în viața ta din martie 2020 până în acest moment. În acea lună, Marte a intrat în semnul Vărsătorului și rămâne acolo până pe 7 martie 2023, când va intra în Pești. Treci în revistă sănătatea fizică și mintală dar și parcursul profesional. Unele schimbări poate că au fost favorabile pe planul carierei, deși au venit cu dureri. Ia aminte și de lucrurile care s-au schimbat pe plan relațional în acest interval. Poate că au fost relații care s-au închegat și altele care s-au rupt. De fapt, ce a dorit Saturn de la tine în toată această perioadă? Un singur lucru: maturizare, de cele mai multe ori, chiar dură.

După ce ai reflectat asupra acestor lucruri, ia în calcul modul în care ești azi. Dacă ești mai pragmatic sau dacă ești mai serios. Dacă Saturn te-a obosit în tot acest timp, a vrut doar să-ți demonstreze că nu le poți face pe toate. Totuși, din martie 2023, Saturn iese din semnul tău, te lasă să respiri și îți dă voie să vezi ce poți face de-acum înainte. Nu o să mai fii la fel de dur cu propria persoană, fiindcă ești mai înțelept și mai matur.

Saturn merge în Casa a doua, a resurselor, a banilor și a veniturilor. Ce presupune asta? Va trebui să fii mai atent la bani și să nu mai cheltui pe nimicuri. Indiferent de vârstă, ar fi bine să-ți faci planuri pe termen lung. Gândește-te și la pensie sau la alte investiții deștepte. Pe lângă grija pentru finanțe, trebuie să fii atent și la alimentație. Poate este nevoie să scapi de niște dependențe și să-ți îmbunătățeșți rutinele în ceea ce privește gastronomia. Saturn te învață să te întorci la bază și să adopți un plan alimentar mai minimalist.

Cu această planetă în semnul tău, în 2023 poți învăța să fii și mai zgârcit. Devii mai atent la propria persoană și nu atât de mult la nevoile celor din jur, mai ales când vine vorba de bani. O să fii mai calculat și mai practic, mai ales că este posibil să ai mai puțini bani, fie că vorbim despre inflația care crește sau despre un salariu mai mic. Pot să apară și datorii. Saturn te învață și să trăiești cu mai puțin, pentru că ai nevoie de o siguranță financiară pe termen lung.

Daniela Simulescu recomandă nativilor acestei zodii să învețe, să descopere și să citească cât mai mult în noul an în ceea ce privește partea financiară. Învață să negociezi și să-ți vezi valoarea. Renunță și la extreme când vine vorba de acțiunile de zi cu zi și împarte-ți mai bine resursele.

Ia în calcul și ceea ce faci cu propriile talente. Poate că ești bun la un anumit domeniu, dar nu valorifici acest lucru. Până pe 16 mai, datorită tranzitului lui Jupiter în Casa a treia, este o perioadă minunată să te faci auzit, să înveți lucruri noi și să te remarci. Mai mult, până la această dată, ar fi bine să călătorești cât mai mult și să cunoști oameni noi.

După 16 mai, Jupiter întră în Casa a patra. În această perioadă, pot fi evenimente în familie, plăcute sau neplăcute. Este o etapă potrivită și pentru găsirea casei visurilor tale. Obiectivul tău nu mai este cariera în a doua parte a anului. Toți vărsătorii vor avea parte de o schimbare radicală până în 2024, pentru că, pe 23 martie, Pluto intră în semnul lor. Poți să-ți schimbi radical înfățișarea sau poți observa modificări esențiale la nivel interior.

Venus va retrograda în Casa a șaptea, a relațiilor, între 23 iulie și 4 septembrie, dar o să-i resimți efectele de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Astfel, vara lui 2023 nu o să fie ușoară din punct de vedere relațional. Pot reveni parteneri din trecut sau pot apărea oameni noi în viața ta, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Ai mare grijă!

O să ai un an interesant din multe puncte de vedere, mai ales că Pluto te poate provoca să schimbi lumea în următorii ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel