Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Află ce aduce horoscopul anului 2023 pentru zodia Taur și care sunt aspectele demne de menționat.

Vrei să-ți meargă totul ca pe roate în 2023? Începe prin a face curățenie, mai ales în prima parte a anului. De pe 1 ianuarie până pe 16 mai, Jupiter, planeta benefică și a expansiunii, tranzitează Casa a 12 a. Cea mai importantă valență a acestei case îți spune că trebuie să înveți să pierzi lucruri, ca să faci loc altora noi. Acest tranzit al lui Jupiter este bun, pentru că nu vorbim despre pierderi apăsătoare sau copleșitoare. Acest principiu se aplică în toate cotloanele vieții tale - curat în casă și în viață. Totuși, vei rămâne încrezător.

Prima parte a anului 2023 vorbește și despre vindecare pentru zodia Taur. Învață să mănânci mai sănătos, încearcă să dormi mai bine și lasă deoparte relațiile toxice, personale sau profesionale. De pe 16 mai, până la finalului lui 2023, Jupiter intră în semnul tău. Cu cât ai făcut mai multă curățenie în prima parte a anului, cu atât vei primi mai multe. De pe 4 septembrie până pe 31 decembrie 2023, Jupiter va retrograda, deci îți lasă timp pentru rezolvări.

Poate că Jupiter vine și îți dă curajul de a-ți achiziționa casa la care ai visat, să schimbi locul de muncă sau să începi o școală. Asigură-te că ai voie bună și multă veselie. Nu te feri nici de cheltuieli, chiar dacă ești chibzuit. Ai șansa să petreci în 2023 și să ieși la evenimente. Pe scurt, bucură-te mai mult de viață, dar ai grijă și la acumularea kilogramelor în plus.

Este un an foarte bun pentru Taur și cei cu ascendent în Taur. Deși Jupiter vine și cu evenimente care pot să pară neplăcute, acestea au rostul lor. Din punct de vedere relațional, nu se întâmplă lucruri prea bune până la finalul lunii martie 2023. Guvernatorul tău, Venus, va retrograda între 23 iulie și 4 septembrie, dar efectele sale vor apărea de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. În această perioadă, o poți lua ușor razna, pentru că Venus va face conjuncția cu Lilith.

În 2023, trebuie să înțelegi că viața nu poate fi controlată în întregime. Apar oameni, dispar alții, se pot strica lucruri prin casă. Din punct de vedere amoros, nu prea știi ce vrei. Saturn iese din Casa a 10 a, iar între martie și iunie, cât Pluto își face apariția, poți să-ți pui întrebări cu privire la locul de muncă. Nu ești mulțumit sau nu-ți găsești locul. Pot exista riscuri pe plan profesional sau neînțelegeri cu superiorii.

Trăiește prezentul și nu te mai uita atât de mult spre viitor, mai ales cu Saturn în Casa a 11 a. Unele prietenii cresc, altele dispar. Începi să fii mai selectiv cu cei de lângă tine. S-ar putea să crezi că nu ești niciodată pe plus și că nu ești validat. Este doar o senzație, te va maturiza.

Urmărește previziunile 2023 complete pentru Taur/Ascendent în Taur!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel