Horoscop Solstițiu de vară 2024. La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie?
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. În această noapte, va avea loc Solstițiul de vară. 

Solstițiul de vară are loc pe 20 iunie, la ora 23:50, când începe și sezonul Racului. Este o perioadă nemaipomenită pentru a petrece mai mult timp în aer liber, dar și pentru a te relaxa alături de prieteni și de familie. Iată ce ar trebui să facă fiecare dintre noi. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Este un moment ideal pentru a face pace cu emoțiile tale. În același timp, ar fi bine să te gândești la o reuniune de familie sau să rezolvi anumite chestiuni legate de gospodărie.

Taur/ Ascendent în Taur

Invită-ți prietenii acasă, comandați pizza și distrați-vă împreună! În această perioadă, vor avea multiple schimbări, așa că este bine să ai oamenii dragi aproape.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Este timpul să fii mai atent cu bugetul personal. Nu ar strica să fii mai selectiv atunci când va fi vorba despre investițiile făcute. 

Rac/ Ascendent în Rac

Începe sezonul tău! Trebuie să faci ceva special care să îți provoace fericire. Astrele îți oferă energie, oportunități și mai multă vizibilitate.

Leu/ Ascendent în Leu

Acum este un moment prielnic pentru a fi mai degrabă spectator. Te poți gândi la meditație și conectarea cu sinele spiritual. Nu neglija odihna!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nu este momentul să stai în casă! Trebuie să socializezi cât mai mult. De altfel, vei observa că prietenii vor fi mai prezenți în viața ta. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pe plan profesional, apar oportunități, mai mari sau mai mici. Nu te mai preocupa atât de mult, lucrurile se vor rezolva de la sine.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este momentul să călătorești sau chiar să planifici o plecare. Dorul tău de ducă va fi insațiabil. Primești oportunități legate de studiu. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Retrage-te puțin și relaxează-te cu filmele tale preferate sau prin a-ți scrie gândurile într-un jurnal. Viața ta intimă ar putea cunoaște schimbări pozitive.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Poate ar fi timpul să faci o pauză și să te relaxezi. Și să te implici mai mult în relațiile personale. Urmează zile faine și pentru cupluri, dar și pentru cei singuri. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Gândul îți este permanent la muncă. Parcă îți place să te stresezi. Rutina ta va avea de suferit. Poate începi să o îmbunătățești. 

Pești/ Ascendent în Pești

Este o perioadă excelentă pentru a merge la piscină sau la mare. Gândește-te cum să îți amplifici latura creativă sau cum să transformi un hobby într-un job.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?