Horoscop sexual săptămânal. Relaţiile în sezonul Săgetătorului: Cine nu-i gata, e luat cu LOPATA!
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Ce se întâmplă: tocmai am avut o eclipsă de lună în Taur, plus un trigon între Venus și Uranus. Sâmbătă, o cuadratură între Mercur și optimistul Jupiter. Iar duminică, avem un sextil între Mercur şi Pluto, planeta transformării, dar şi între Marte şi Venus. Luni este prima zi a sezonului Săgetător 2021! În cele din urmă, miercuri, Mercur se alătură Soarelui în Săgetător. Ce înseamnă toate aceste aspecte pentru viaţa ta amoroasă? Află în cele ce urmează:

BERBEC

Ești în centrul atenției, Berbec! Este foarte ușor să găsești pe cineva cu care să ieși sau cu care să te conectezi, dar fii atent – ​​sunt mari şanse să prinzi sentimente puternice pentru o aventură. Dacă încerci să duci o relaţie la următorul nivel sau să îţi îmbunătăţeşti relația, acesta este un weekend grozav pentru discuţii. Sezonul Săgetător este totul despre explorare și învățare. Poţi profita de aceste vibrații pentru a găsi pe cineva cu care să-ţi petreci timpul aşa cum îţi place. Ar putea fi începutul a ceva nou!

TAUR

Ne aflăm în ultimele două zile ale sezonului Scorpion (care pentru semnul tău este o perioadă confortabilă din punct de vedere amoros), așa că dacă există discuţii mari sau întrebări de genul "Ce suntem noi?" sau "Unde duce această relaţie?" discuții pe care vrei să le ai cu cealaltă persoană, este o perioadă bună să îţi încerci norocul! Una dintre cele mai mari teme ale lunii viitoare pentru tine este să înveți valoarea încrederii și a intimității cu cineva special. Înveți cum să te apropii cu adevărat – emoțional, fizic, sexual – și descoperi cât de uimitor poate fi să te angajezi 100% față de cineva care te iubește la fel de mult cum îl/o iubești tu. Fii conștienți de faptul că acesta este un moment foarte emoționant, la bine și la rău!

GEMENI

Ai niște sentimente rămase din relațiile anterioare și în acest weekend ești îndemnat să-ți ștergi tabelul și să mergi mai departe. S-ar putea să apară un fost sau doi, dar în mare parte faci o muncă interioară – să găsești lecții pozitive din experiențele negative și să renunți la bagajele emoționale. Nu ar trebui să te aștepți la multă dragoste în acest weekend, dar ţine minte – începe sezonul Săgetătorului! Este o perioadă bună din punct de vedere amoros pentru Gemeni, așa că te poţi aştepta la multă afecţiune în curând.

RAC

Acesta este un weekend ușor pentru viața ta amoroasă. Stelele te împing ușor spre calea potrivită pentru dragoste, dar depinde de tine să profiți de această "astro-vreme". Acest lucru este util în special pentru toți Racii singuri, deoarece probabil că vei întâlni pe cineva nou cu care vei simți o mulțime de chimie. Venus aflându-se în zona de relații a diagramei tale, va face mai ușor ca niciodată să te conectezi cu ceilalți, așa că pregătește-te - o schimbare neașteptată s-ar putea întâmpla săptămâna asta în viața ta amoroasă, atâta timp cât îți încerci norocul!

LEU

Sezonul Scorpionului este un obstacol total pentru tine, dar, din fericire, Soarele se pregăteşte să intre în semnul de foc al Săgetătorului, cu gânduri similare! După aceea, viața ta îşi va relua ritmul – mai ales când vine vorba de viața în dormitor! Dacă ești singur, această perioadă sprijină relațiile și flirtul, dar nu relaţii serioase, care se mişcă încet. Conectează-te cu ceilalți, trimite acel mesaj către persoana de care îţi place și pune-te în faţă, Leu. Și dacă ești în căutarea unei relaţii lungi, serioase, să știi că ceva care începe acum ca un flirt sau o dinamică de genul 'prieteni cu beneficii', ar putea deveni o relație semnificativă mai târziu!

FECIOARĂ

Foarte mult potențial romantic vine în calea ta în acest weekend! Du-te într-o aventură cu cineva special sau ia-ți persoana specială la o întâlnire undeva diferit de locurile preferate sau obişnuite. Această perioadă se poate simți de-a dreptul magică, datorită influenței lui Uranus, iar dacă lucrurile merg bine, duminică este ziua perfectă pentru a avea discuția aceea serioasă cu persoana de care îţi place sau cu partenerul de cuplu. Sezonul Săgetător îţi încetinește viața amoroasă, așa că profită la maximum de aspectele din acest weekend. Nu vei regreta!

BALANŢĂ

Ești îndemnat să faci conexiuni profunde și autentice cu cineva special în acest weekend. Dacă ești fericit/ă cu cineva, aceasta este o veste grozavă pentru viața ta amoroasă, mai ales când vine vorba de viaţa sexuală, dar dacă ești singur/ă, ai grijă! Prinderea sentimentelor pentru aventura ta este o posibilitate uriașă. Pe de altă parte, dacă *nu* vrei să te angajezi chiar acum într-o relaţie, sezonul Săgetător este perfect pentru tine, deoarece este totul despre a face noi conexiuni! Asigură-te că descarci aplicații de întâlniri pentru mai multe şanse de distracţie!

SCORPION

Este ultimul weekend al sezonului Scorpion, iar stelele te îndeamnă să închei perioada cu un bang - la propriu! Tranzitul din această seară, Venus trigon Uranus, se referă la a-ţi zdruncina viața amoroasă. Cum poți condimenta lucrurile în pat? Ce – sau pe cine – poți adăuga în viața ta amoroasă pentru a face lucrurile să pară incitante? Dacă vezi ceva (sau pe cineva) care îţi provoacă interesul, profită! Nu te gândi prea mult la lucruri, nu lăsa anxietatea să te țină pe spate, doar stai cu ochii pe premiu. 

SĂGETĂTOR

Stilul tău de viață sălbatic și liber te cam ţine din a forma legături stabile cu cineva, dar în acest weekend ţi se cere să faci exact asta. Oricât de interesante pot fi flirturile și aventurile, te gândești cât de frumos ar fi să ai o viață amoroasă mai durabilă. Concentrează-te să iei lucrurile încet săptămâna aceasta, Săgetător. Nu există prea multă acţiune din punct de vedere sexual în orizontul tău, dar încă poți cultiva conexiuni profunde și semnificative. Cine știe, poate persoana cu care te vezi în perioada aceasta ar putea să îţi fie iubit/ă până la ziua ta de naştere. Sezon Săgetător fericit!

CAPRICORN

Cu minunata Venus în zodia ta, ești un magnet total. Arăți bine, te simți superb, iar oamenii practic stau la coadă doar ca să te invite să ieși. Dar în acest weekend, încearcă să te concentrezi mai mult pe a lua inițiativă și pe a căuta oamenii pe care îi dorești cel mai mult în viața ta amoroasă. Profită la maximum de "astro-vremea" incitantă din acest weekend, pentru că odată ce sezonul Săgetător începe, te poți aștepta ca lucrurile să încetinească foarte mult. P.S. Se pare că un fost sau doi ar putea apărea iar în peisaj în viitorul apropiat. Ai grijă!

VĂRSĂTOR

Viața ta amoroasă a simțit că se mișcă cu încetinitorul în ultima vreme, dar există un pic de potențial romantic care îți iese în drum în acest weekend. Cineva cu care ai o istorie – un prieten de lungă durată, actualul tău partener sau chiar un fost – devine punctul tău de interes chiar acum. Oricine ar fi, ești îndemnat să te conectezi și să reevaluezi relația, mai ales în seara asta. Probabil că te confrunți cu conversații profunde, întrebări majore și decizii importante. S-ar putea să decizi să închei lucrurile definitiv cu fostul tău, să reaprinzi o conexiune veche cu un fost, să transformi un prieten în partenerul tău sau pur și simplu să-ți îmbunătățești relația cu partenerul tău actual. Indiferent de rezultat, sezonul Săgetător este chiar după colț și promite să stimuleze spiritele și să aducă tone de noi conexiuni în calea ta!

PEŞTI

Este timpul să începi să flirtezi! Aspectele din acest weekend sunt absolut 'stelare' pentru toți nativii Pești singuri, pentru că Venus te ajută cu tot felul de conexiuni noi. Există potențialul pentru conexiuni fierbinți, prime întâlniri splendide sau tone de distracție încercând lucruri noi (sau oameni!) în pat. Aruncă o plasă largă, bucură-te în timp ce te uiţi prin opțiunile tale și fă-ți timp pentru a găsi ce sau cine se potriveşte în viața ta amoroasă. Sezonul Săgetător este perfect pentru a duce relaţii la nivelul următor, așa că ține ochii larg deschişi pentru a vedea potrivirea ta perfectă - s-ar putea să trebuiască să faci tu prima mişcare!

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel