Horoscop SEPTEMBRIE 2022. Previziuni Scorpion/ Ascendent în Scorpion
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru luna septembrie a anului acestuia. Marte se va afla în semnul Gemenilor, pe toată durata lunii septembrie. Vom avea multe idei și nu vom ști pe care să o alegem. Dar poate că este momentul potrivit să încercăm mai multe variante fără a ne fi frică de pierderi. Iată care sunt previziunile pentru nativii Scorpion sau pentru cei cu marcaj de Scorpion.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion septembrie 2022

Treceți de la o extremă la alta, nu știți exact cum să o dați, inițial vi se pare că nu aveți control, dar apoi vi se pare că puteți face totul. Toate bănuielile, toate suspciunile și toate bănuielile pe care le aveți s-ar putea să nu fie neapărat adevărate.

Aveți grijă la investițiile pe care le faceți. Pe de altă parte, discuțiile legate de moșteniri ar putea fi cam neplăcute. 

E un haos cu oamenii din viața voastră, apar mulți oameni, dar se și întorc alții la care nu vă așteptați. Deși inițial vă epuizează, aceste întâlniri au rostul lor, la finalul lunii veți vedea unde vă aduc. 

Ultima săptămână din septembrie ar putea să vă aducă într-o stare meditativă în care trebuie să vă gândiți unde anume pierdeți. Va fi nevoie să fiți mai obiectivi, să încercați să vă detașați, să vedeți și cealaltă variantă.

În septembrie nu căutați oamenii care să vă valideze, ci mai degrabă să îi așteptați pe cei care vă spun lucrurile în mod critic, obiectiv, de la care chiar să înțelegeți mai clar cum stau lucrurile. 

Principalele evenimente astrologice ale lunii septembrie:

Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii, mai precis, Venus intră în Fecioară pe 5 septembrie. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel. 

Pe 10 septembrie avem două evenimente importante: Mercur retrogradează în Balanță și avem și o Lună Plină în Pești.

Mercur își va începe a treia retrogradare din 2022, ca și celelalte două cazuri dintr-un semn de aer. În primă fază, ne va ajuta să purtăm unele discuții cu partenerii, amânate mult timp. Ne vom întâlni cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult, vom reveni asupra unor decizii parteneriale și ne vom da seama că dreptatea noastră nu este și a altora. Și bineînțeles, negocierile vor trece prin tot soiul de teste. 

Cu Luna Plină în semnul Peștilor avem un moment potrivit pentru a renunța. La oricine/orice ne aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Insist foarte mult și pe investigații referitoare la sănătate. Chiar dacă evenimentul se petrece pe Mercur retrograd, putem cere a doua opinie. Această Lună Plină se va resimți serios în astrogramele celor cu marcaj dublu (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Și pentru că Marte este în Gemeni, gradul de irascibilitate va fi greu de controlat. 

Pe 23 septembrie Soarele intră în Balanță și vom avea echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară. Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. 

Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Și Venus intră în Balanță pe 29 septembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel