Horoscop săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Pluto a intrat în Vărsător.

Astăzi, Pluto a intra din nou în Vărsător. 

Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

Vărsătorul simbolizează progresul, umanitatea, oamenii și societatea. Pluto reprezintă regenerarea, iar când această planetă intră în semnul Vărsătorului, vom avea de-a face cu efecte semnificative la nivel personal și global. Transformările vor fi profunde și radicale, influențând societăți întregi. Deoarece Pluto are o afinitate pentru control, următorii 20 de ani vor aduce o schimbare semnificativă în privința controlului prin tehnologie, devenind nu doar o opțiune, ci o necesitate. Tehnologia și rețelele sociale ar putea fi supuse reglementărilor sau schimbărilor de algoritmi, iar prima temă de discuție a lui Pluto în Vărsător se axează pe inovația din tehnologie.

Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

23 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN

Acest tranzit este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte faze ale sale. Când Venus tranzitează semnul guvernat de Saturn, iubirea trece printr-un filtru obiectiv și pragmatic. Adică vom prefera faptele în locul cuvintelor. Și vom face totul în ritmul propriu. Vom căuta relaţiile foarte serioase, de cele mai multe ori cu persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Vom fi interesați de acele persoane care ne pot asigura atât siguranța financiară, cât și cea emoțională.

25 IANUARIE: LUNĂ PLINĂ ÎN LEU

Luna Plină vorbește întotdeauna de o închidere, de un apogeu, de un final, de o renunțare. De purificare, detoxifiere, de o conștientizare mai dură. Soarele în Vărsător își dorește detașare și libertate, Luna din Leu ține la identitatea proprie și la iubirea de sine. Soarele în Vărsător este mai tolerant, Luna Plină în Leu ia totul personal. 

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel