Horoscop săptămânal Maria Sârbu. Zodia cea mai afectată de Luna Plină din 17 octombrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămâna 15-20. Astrologul Maria Sârbu ne aduce previziunile pentru o zodie de foc!

Ce le spune astrologul nativilor Berbec?

Pe 15 este o zi interesantă și importantă. Avem pe cer niște aspecte foarte prietenoase, este o zi norocoasă, o zi benefică, nu multe ca ea în această săptămână. Deci, profitați la maxim de ceea ce vă oferă această zi. În principal, putem spune că Marte este acolo și vă ajută foarte tare. Apoi, mai este și Venus în aspectele zilei și energia zilei, iar asta vă oferă destul de mult suport, atât în cuplu, cât și în familie. Lucrurile merg bine. Ce aveți de făcut în continuare este să vă pregătiți de planuri noi și să vă pregătiți de un final de săptămână sau de un rest de săptămână din ce în ce mai important pentru voi.

Pe 16 octombrie, tot ce faceți este pe modelul „ce-și face omul cu mâna lui, lucru manual se numește”. Trebuie să aveți grijă, pentru că sunteți într-o fază de mari responsabilități care vă revin, vă cheamă și vă scot la tablă, la lecții. De aceea, trebuie să vă asumați, să acceptați și să duceți la capăt, poate, un proiect nou sau să mergeți către o reinventare. De ce nu? Luna va intra în Berbec, și se poate foarte frumos face lucrul ăsta, iar ceea ce veți face în această zi vă poate schimba viața. Așadar, atenție la cât sunteți de responsabili și hotărâți în această zi, cu atât mai mult cu cât ne pregătim de luna plină care se întâmplă pe 17 octombrie, și va trebui să fiți foarte pe fază. Luna plină vă cere să vă preocupați de casa voastră.

S-ar putea ca această Lună Plină să vă țină puțin în suspans. Ce este important este că vă veți simți nu tocmai în formă, veți simți că toată lumea este contra voastră. Chiar și oameni de la care nu ați mai auzit de mult vin cu gânduri nu tocmai drăgălașe către voi. De aceea, s-ar putea ca acel sentiment de singurătate, pe care uneori îl îndrăgiți foarte tare, cu ocazia Lunii Pline să nu vă placă deloc. Adevărul este că efectul de bumerang vine înapoi la voi. De câte ori i-ați respins pe ceilalți, vi se întoarce acum, și vă veți simți atât de singuri încât să începeți să faceți o mare schimbare în personalitatea voastră. Începeți să-i căutați pe ceilalți, să vă doriți să fiți lângă ei, să vă integrați în cuplu, să nu mai aveți teamă de intimitate și să nu vă mai excludeți din responsabilitățile de cuplu.

Numerologie. Previziuni pentru săptămâna 14-20 octombrie în funcție de numărul tău personal

Atenție, cei care nu sunteți prea bine în relația voastră! Veți avea tot felul de reproșuri din partea persoanei iubite. Aveți nevoie să faceți niște schimbări la propria voastră persoană, iar Luna Plină nu întârzie să vi le arate. Ecoul Lunii Pline se va resimți pe parcursul a două săptămâni. Încercați să ascultați sfaturile pe care le primiți și să vă ascultați inclusiv pe voi înșivă atunci când sfătuiți pe cineva, iar voi nu faceți același lucru. 

Tot pe 17, avem o zi foarte importantă. Pe lângă Luna Plină, o avem și pe Venus care intră în Săgetător. Venus în Săgetător va aduce gânduri legate de călătorii de cuplu în străinătate, de surprize pentru persoana iubită, sau poate chiar planuri de a vă muta undeva. Va deschide o perioadă norocoasă, mai ales în ce privește lărgirea orizonturilor și găsirea unor mentori sau ghizi. Aceștia vor avea o influență foarte importantă asupra voastră și asupra schimbărilor pe care trebuie să le faceți.

Pe 18, atenție! Este o zi destul de interesantă. Trebuie să vă deschideți către spiritualitate, dar veți simți o neputință legată de lipsa de comunicare. Aceasta se va întoarce împotriva voastră. Deci, mare atenție la cum vă gestionați emoțiile și la influența celor din jur, mai ales dacă aceștia vă fac să vă simțiți neînsemnați.

Horoscop chinezesc octombrie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț

Cât despre weekendul 19-20 octombrie, trebuie să fiți atenți la câteva lucruri mai puțin benefice, poate chiar la niște obstacole mai grele de depășit. Aceste obstacole pot fi atât spirituale, cât și de altă natură. Va fi nevoie să adunați toate resursele pentru a putea trece peste aceste energii negative. Fiți atenți să nu dați curs certurilor, căci nu persoana cu care vorbiți este adevărata problemă, ci energia negativă din jur. Încercați să vă mențineți spiritul luminos și să nu vă lăsați influențați de aceste energii malefice.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Mitologia zodiei Fecioară: legenda ciclurilor naturii

Fecioara este profund înrădăcinată în simbolismul...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel