Horoscop săptămânal. Astrele aduc oportunități pentru DOUĂ zodii. Alta are parte de stres
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru Săptămâna Mare. 

Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec, unde va rămâne până pe 9 iunie. Este un tranzit important al anului 2024. Cu Marte în Berbec, există două situații: Marte poate fi agresiv, violent și curajos sau foarte laș. Pot apărea știri, evenimente și declarații menite să ne atingă anumite butoane. Din păcate, furia va fi câștigătoare.

Pe 1 mai, Venus din Taur face careu cu Pluto. Apar multe conflicte, tensiuni și lupte de putere.

Iată care sunt previziunile Danielei Simulescu pentru săptămâna aceasta!

Rac/Ascendent în Rac

Marte intră în casa a 10-a, cea a carierei. Deși îți plac sărbătorile, de data aceasta planurile cu familia vor fi date peste cap de un e-mail, un telefon sau un mesaj legate de serviciu. Situația respectivă te fură din peisajul celebrării. O să fii stresat, te vei certa cu toată lumea și vei avea impresia că nu ești înțeles. Recomandarea Danielei Simulescu este să pui limite încă de la începutul săptămânii și să îi lași pe ceilalți să știe ce planuri ai. Anunță că nu vei răspunde decât dacă este ceva urgent. Ai putea fi foarte agresiv și să ai un ton autoritar nu doar la serviciu, ci și acasă. Cu alte cuvinte, ai chef să te cerți cu oamenii. Venus și Jupiter în casa a 11-a te ajută ca oamenii din jurul tău să fie empatici și să te înțeleagă.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Marte se duce în casa a 9-a. Indiferent de vârsta sau școlile pe care le ai, Marte te provoacă să înveți. Culege informații de la cei mai deștepți ca tine. Citește cărți, mergi la cursuri, înscrie-te la ateliere. Ești foarte competitiv și dornic să îți crești notele, dacă te afli în continuarea studiilor. La masa de sărbători, astrologul te sfătuiește să stai departe de discuțiile despre cine are dreptate. Marte în casa a 9-a te poate transforma într-un războinic și activist. Ai impresia că lupți pentru dreptatea absolută, dar ceilalți pot avea altă perspectivă. Este important să îți dai seama cu cine poți merge la drum. Venus intră în casa a 10-a, unde se află deja Jupiter. O să ai multe beneficii și oportunități pe plan profesional. Apar oameni care să te sprijine și ai vizibilitate. Chiar dacă faci greșeli, șefii vor fi mult mai împăciuitori și toleranți în perioada următoare. Dacă ai așteptat un moment în care să faci o schimbare profesională, acum poți trece la fapte.

Venus în Taur de pe 29 aprilie: O petrecere cu răsfăț și voie bună

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Marte în casa a 8-a, apar foarte multe cheltuieli. Dar nu va fi vorba doar de banii tăi, ci și de banii altora sau pentru alții. Cu ocazia sărbătorilor, ai putea fi mai generos ca niciodată. Intrarea lui Venus în casa a 9-a te sprijină. Zilele acestea, ai putea avea parte de cele mai frumoase călătorii. Pot fi mici drumeții, nu neapărat să pleci departe. Indiferent de distanță, te vei simți bine. Astrologul îți recomandă să nu stai prea mult pe acasă. Dacă nu te-ai simțit foarte spiritual sau religios, ai putea simți nevoia să te conectezi cu povestea Învierii.

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Porție extra de energie pentru o zodie!

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Relații mai bune cu partenerul pentru o zodie

pixel