Horoscop săptămânal Ana Maria Ticea. Probleme pentru Berbec, Rac, Fecioară. Noroc pentru Scorpion, Săgetător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămâna 14-20 octombrie Ana Maria Ticea. Iată ce previziuni aduce astrologul!

Este o săptămână în care vom experimenta, pe data de 17 octombrie, acest tranzit al Lunii Pline în semnul Berbecului. Este un fenomen destul de intens, care pentru fiecare va însemna foarte multă dorință, foarte multă dorință de acțiune, dar această dorință de acțiune va fi înfrânată, fiindcă să nu uităm că guvernatorul acestei Luni Pline este Marte. Marte, aflat în semnul Racului, nu ne va ajuta pe fiecare dintre noi să putem să ne ducem planurile la bun sfârșit. Fiindcă, așa cum ne aducem aminte, Racul înseamnă un pas înainte, doi înapoi. Deci, putem să facem și noi acest exercițiu și să putem să ne urmărim intențiile în continuare, așa cum ne recomandă și planeta Venus din 17 octombrie în semnul Săgetătorului, cu mai mult optimism, explorare, detașare și bunăvoință.

Berbec

În această săptămână, pot fi foarte multe situații care se cer de rezolvat, de închis, de încheiat. Să aibă foarte mare atenție să nu se certe cu partenerii sau să nu intre în anumite conflicte, deoarece ele nu se pot soluționa acum. Să nu dați curs acestor conflicte, care pot începe într-un mod așa, fără prea multe anunțuri. Și atunci, să fiți atenți, fiindcă tot acest context vă poate defavoriza. Nativii Berbec să fie, mai ales ei, atenți la mânie, la frustrare, la agresivitate și la acele resentimente, deoarece nu îi vor ajuta la nimic.

Rac

Aveți parte de foarte multe situații la locul de muncă. Să fie foarte atenți, deoarece această Lună Plină în semnul Berbecului poate afecta mai mult semnele cardinale. Deci și nativii Rac, fiind un semn cardinal, să fie foarte atenți cum se exprimă în acord cu ceilalți, cu autoritatea din viața lor sau cum circulă. Unii chiar pot încasa o amendă, pot plăti o amendă și atunci să fie foarte atenți în toată această conjunctură legată de autorități, de planul care are legătură cu aceste aspecte, de discuții, de ședințe, de a țipa, a porni un conflict. Și să nu uităm că aceste conflicte pot porni din senin, datorită unor conjuncturi destul de tulburi. Toată această săptămână trebuie să fie cu foarte mare grijă în acest context.

Fecioară

Acești nativi sunt foarte încărcați. Au foarte multe frici, foarte multă panică în această săptămână. Vor să mai recupereze din bani, pentru cei care au împrumutat anumite persoane, și simt că nu își mai recuperează banii. Vor da telefoane, deci vor fi tot timpul așa, într-o vervă, să poată să interacționeze cu acești oameni și să poată să înțeleagă că tot acest context spiritual pentru ei înseamnă detașare, eliberare de obligații, și timp cu ei, timp petrecut în liniște, departe de ochii curioșilor. Să poată să elimine din jurul lor acei oameni care doar profită și nu le aduc nimic bun.

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie Acvaria. Zodia care trebuie să facă o schimbare cu ultimele puteri

Scorpion

Scorpionii sunt foarte tenace, fiindcă este și Mercur în semnul lor. Pot fi foarte activi, mai ales dacă au interese proprii. Ei sunt foarte direcționați spre o intenție, spre un profit sau o zonă care să-i aducă în prim-plan. Se pot detașa sau eschiva de anumite responsabilități din care nu ies cu nimic bun. Deci, să fie mai atenți la cum vorbesc și cum pun problema, fiindcă pot fi foarte acizi și impulsivi, iar asta nu le poate aduce decât probleme pe termen lung. Pot pierde anumite conexiuni sau interese dacă nu gestionează bine această tendință.

Săgetător 

Nativii sunt șarmanți, deoarece Venus este în semnul lor și le aduce în prim-plan foarte multă dorință de a fermeca și de a cuceri. Însă, să fie atenți și ei, fiindcă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din afară. Vor fi foarte dornici să cunoască oameni noi, dar să nu ajungă în situații de trio, mai ales dacă sunt căsătoriți, pentru că ar putea fi demascați. Aceasta ar putea declanșa discuții interminabile și probleme pe viitor. De asemenea, să fie atenți să-și onoreze plățile și datoriile, pentru a evita situațiile neplăcute.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel