Horoscop săptămânal: 11-17 iulie. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru fiecare Zodie/ Ascendent. VIDEO
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Daniela Simulescu aduce previziunile pentru săptămâna 11-17 iulie 2022.

 

Luna iulie dă tonul pentru următoarea jumătate de an, iar deciziile pe care le vom lua acum vor avea urmări în următoarele șase luni. Iată cinci lucruri pe care e musai să le știi despre luna iulie 2022 din punct de vedere astrologic. În iulie Marte începe un tranzit în Taur care descrie exact situația momentului. Dacă în timpul tranzitului lui Marte în Berbec doar ați vrut și nu s-a întâmplat, acum puteți măcar să puneți pe hârtie, lui Marte în Taur îi plac planurile serioase. Având în vedere că și Uranus este în Taur, vorbim despre lupte pentru bani, resurse și energie. Astrologul Daniela Simulescu recomandă un cont de economii, reducerea cheltuielilor și o bază financiară solidă pentru lunile care vor urma. Banii și ce anume facem cu ei reprezintă subiectul la ordinea zilei. Trebuie să luptăm pentru ce avem. 

Atât Marte, cât și Pallas sunt zei ai războiului, Pallas se naște pregătită de luptă. Ea este zeița războiului din punctul de vedere al intelectului. Pallas e foarte strategică, își face planuri, îi învață pe alții să lupte. Cel puțin din punctul de vedere al războiului se vor schimba multe, vor fi tot felul de decizii importante la nivel mondial. La nivel personal Pallas vorbește despre strategii, planuri. Poate să arate și devotamentul nostru pentru ceva. Atenție cu Pallas, ea le poate aduce dureri de cap celor cu mult marcaj de Gemeni în astrogramă. Dacă știți că urmează unele evenimente destul de marcante, atât acasă, cât și la serviciu, cel mai bine ar fi să întrebați, să nu vă fie rușine, să învățați. Vorbele devin armele noastre- arme cu care putem să negociem, să aducem pacea. 

Evenimentul săptămânii:

Lună Plină în Capricorn în conjuncție cu Pluto

Pe 13 iulie avem o Lună Plină în semnul Capricornului. Chiar dacă tragem de ce a fost în trecut, Pluto ne rupe cu tot cu rădăcină, în special dacă e ceva putred acolo. Pluto dezgroapă tot, aduce la suprafață, spune astrologul Daniela Simulescu. Găsim puterea să rupem unele parteneriate care nu ne mai priesc.

E posibil ca piața muncii să fie zguduită, să se ia decizii puternice la nivel mondial. Lună Plină este în apropierea gradului unde s-a petrecut conjuncția Saturn Pluto din ianuarie 2020, așa că s-ar putea să ne aducă în față alte știri legate de pandemie.

Mai multe detalii despre acest eveniment, dar și care vor fi cele mai afectate zodii găsiți chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel