Horoscop SĂPTĂMÂNĂ cu NOUTATE pentru GEMENI, FECIOARĂ, SĂGETĂTOR, PEȘTI
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne spune mai multe despre aceste lucruri.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre a doua săptămână a lunii noiembrie a anului 2023, zodiile își găsesc fiecare răspunsuri și provocări în dansul cosmic al planetelor. Saturn, cel vechi și înțelept, și-a început tranzitul prin semnul Peștilor la începutul lunii martie și, după o perioadă de retrogradare începută în septembrie, continuă să exercite o influență semnificativă. Tendința sa de a presa pentru materializare și concretizare afectează acum în mod particular pe Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, cărora le cere să ia atitudine în fața propriilor vieți și să aducă în planul fizic ceea ce până acum a fost doar în cel mental sau emoțional.

Gemeni

Pentru Gemeni, această săptămână marchează o schimbare în sfera comunicării, pe măsură ce Mercur, guvernatorul lor, părăsește profunzimile Scorpionului pentru a se aventura în spațiul liber și filozofic al Săgetătorului. Cu toate acestea, careul format cu Saturn va aduce o gravitate neobișnuită în interacțiunile cu cei din jur. E posibil ca partenerii de viață să pară mai rezervați, mai retrase în sine, iar comunicarea cu aceștia să devină o sarcină greoaie. Venus, planeta iubirii, se mută în a cincea casă a Gemenilor, fapt ce poate aduce bucurii prin copii sau creații personale, dar o opoziție între Marte și Uranus sugerează că echilibrul între muncă și odihnă va fi esențial pentru a preveni epuizarea.

Fecioara

Fecioara, cu Mercur ca guvernator, va simți de asemenea tensiunea careului cu Saturn, o perioadă în care comunicarea devine încărcată cu greutatea realităților neplăcute. Amintiri și traume pot reveni la suprafață, aducând durere și nevoia de vindecare. Problemele familiale și dorința de acceptare și respect se pot intensifica. Cu Venus în tranzit prin zodia lor, până miercuri, nativii Fecioară pot găsi confort în aspectele materiale, poate printr-un nou interes pentru finanțele personale sau prin aprecierea mai profundă a lucrurilor frumoase din viața lor.

Sagetator

Săgetătorii sunt chemați să se confrunte cu probleme imobiliare sau domestice care până acum nu și-au găsit rezolvarea. Saturn îi stimulează să devină mai pragmatici și să ia atitudine, să își ia „lopata” și să înceapă să „sapă” pentru a construi ceva durabil. În sănătate, pot apărea momente de neputință, dar opoziția între Marte și Uranus le poate oferi energia necesară pentru a depăși obstacolele. Nu este un timp pentru descurajare, ci pentru încurajare și reziliență.

Pesti

Peștii se pot simți presați de tensiuni pe toate fronturile. Relația cu partenerul poate necesita un echilibru delicat între apropiere și distanțare. Disputele cu superiorii sau autoritățile pot aduce sentimente de înșelăciune sau trădare. Totuși, cu Saturn întrerupându-și mișcarea retrogradă în zodia lor, acum este momentul pentru Pești să înceapă proiecte autentice și serioase, chiar dacă acest lucru presupune să traverseze și momente de durere.

Prin prisma acestor aspecte, săptămâna ce stă să vină promite a fi una în care lecțiile lui Saturn sunt în prim plan, cerând fiecărui semn să se confrunte cu realități adesea incomode, dar necesare pentru creșterea și maturizarea spirituală. Este o perioadă pentru a pune bazele solide, pentru a transforma visele și ideile în ceva palpabil și pentru a îmbrățișa cu curaj transformările aduse de mâna destinului. Fiecare zodie are propriile sale provocări și daruri, dar înțelepciunea cosmică ne învață că tocmai prin acestea se tese pânza vieții noastre, aducând profunzime și autenticitate existenței umane.

Vezi și Horoscop NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel