Horoscop săptămâna 9-15 octombrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează o Eclipsă de Soare. 

Urnătoarea săptămână ne-a pregătit o serie de evenimente speciale. Vorbim în primul rând de Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță. După care: Venus părăsește semnul contaminat al Leului, Marte își începe tranzitul în Scorpion.

9 OCTOMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Iată că vine și rândul lui Venus să scape de reminiscențele retrogradării! Intrarea în semnul analitic al Fecioarei, va face din planeta frumuseții și a iubirii o domniță în căutarea perfecțiunii, sau mai bine zis a greșelilor. Mulți se vor trezi din mrejele retrogradării, își vor da seama că au fost îndrăgostiți de dragoste și că relațiile sănătoare se construiesc pe baza compatibilității, nu doar pe fluturașii din stomac.

Venus stă în Fecioară până pe 8 noiembrie și ne aduce un simț al practicului și al detaliilor - complet ieșit din comun. Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener, dar și mai atenți la optimizarea bugetului. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel. 

Citește și Beneficiile lui Venus în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent până pe 8 noiembrie

12 OCTOMBRIE: MARTE INTRĂ ÎN SCORPION

După o perioadă în care Marte a tranzitat semnul Balanței, planeta acțiunii tranzitează semnul profund și intens al Scorpionului. Vom fi mai preocupați de strategii, planuri, decât de a acționa imediat. Cumva, va trebui să ne găsim și o motivație destul de puternică înainte de implicarea în orice proiect. 

Ai citit HOROSCOPUL LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE?

14 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ

Semnul Balanței ne vorbește despre pace, armonie și echilibru, cuvinte-cheie asupra cărora ar trebui să medităm pentru a ne armoniza noi înșine cu energia acestui eveniment astrologic. Ar trebui să ne gândim cum putem vedea frumosul în noi, dar și cum putem face lumea mai frumoasă. Zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos. Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Sau de ce nu, chiar look-ul!

Soarele, Luna, Nodul Sud se vor afla lângă Mercur. Ceea ce înseamnă că putem folosi acest eveniment pentru a discuta, comunica despre relațiile noastre. Astrele ne vor ajuta să ajungem la un compromis pe care nu îl vom regreta. 

Eclipsa este un moment excelent să vedem cum putem să îi ajutăm pe ceilalți, să cooperăm, dar să învățăm să ne lăsăm și noi, la rândul nostru ajutați. Să cerem sfatul celorlalți, să îi întrebăm „ce vezi tu și eu nu pot vedea”? Să găsim specialiști și să ne cultivăm spiritul de echipă. 

Îți recomandăm și Cum se pregătește fiecare zodie de Eclipsa de Soare de pe 14 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

pixel