Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Previziuni astrale. Tranzitul lui Venus în Leu va fi nemaipomenit pentru activitățile de vacanță. 

Youtube video image

Principalele două evenimente ale săptămânii ce urmează sunt intrarea lui Venus în semnul Leului și apropierea lui Marte de Uranus în semnul Taurului. Și cum ambele se petrec pe semne fixe, putem spune că vom opune destulă rezistență în mai multe domenii. Adică, ne vom dori ceva special și extravagant, dar nu vom fi dornici să sacrificăm nimic în acest sens. 

Calendar astrologic 8-14 iulie 2024: Venus intră în Leu

Însă, tranzitul lui Venus în Leu ne va învăța ceva: respectul. Poate fi moneda noastră de schimb. Ofer, dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi înșine. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat de cele mai multe ori.

Pentru semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), avem o recomandare principală: să aibă grijă de buzunarele lor! Să se răsfețe, dar nu permanent. Și să nu se lase influențați de cunoscuți sau de prietenii insistenți. Mai bine să facă greșeli din cauza lor, și nu din cauza naivității. Să nu stea prea mult într-un ocean de tristețe, mai ales dacă nu au un motiv serios. 

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Semnele fixe(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor fi cele mai afectate în săptămâna următoare. Se vor regăsi deseori în multiple dileme. Aceștia trebuie să învețe că perfecțiunea nu există și că nu fac decât să amâne o decizie. Ce-i drept, conjuncția Marte-Uranus nu le va face deloc viața mai ușoară, din contră! Viața îi va surprinde exact atunci când credeau că au totul pus la punct. Vor scăpa basma curată dacă vor învăța să se bazeze și pe ceilalți. Și dacă își vor da seama că, în orice relație, și dai și primești. 

Semnele mutabile(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor profita din plin de viitoarele evenimente astrologice! Vor face pace cu ele însele și vor reuși să vadă întotdeauna jumătatea plină a paharului. Acceptarea vieții așa cum este va fi cel mai bun lucru pe care îl pot face. Jupiter le ajută să traverseze momentele provocatoare dacă vor avea credință și vor fi dispuse să învețe ceva nou. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel