Horoscop săptămâna 8-14 ianuarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Ne pregătim de prima Lună Nouă din 2024!

Primele două evenimente importante ale anului 2024 au trecut. Mă refer la faptul că Mercur și-a oprit retrogradarea și că Marte a trecut în Capricorn. Acestea ne vor ajuta în perioada următoare la conceperea planurilor și înfăptuirea lor. Putem spune că, din punctul de vedere al astrologiei, urmează o perioadă cu mai multă claritate, putere de concentrare și răbdare. 

11 IANUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN

Un moment mult așteptat! Cea mai potrivită zi pentru te ocupa de rezoluțiile/intențiile/obiectivele pentru anul 2024. Aminteam la final de 2023 că retrogradarea lui Mercur nu era încă prielnică pentru rezoluții în noaptea dintre ani. Dar acum, se poate. Setează-ți intențiile, înregistrează-ți rezoluțiile, însă găsește un echilibru și nu exagera. Adică nu îți dori ce este superficial și inutil. Luna Nouă în Capricorn dorește să facem lucrurile responsabil, matur și cu mai multă discreție.

Citește și Astrologii internaționali despre prima Luna Nouă din 2024: ”Aduce independență și orizonturi noi”

14 IANUARIE: MERCUR SE ÎNTOARCE ÎN CAPRICORN

Mercur va fi direct de această dată, ceea ce înseamnă că toate încurcăturile din perioada 13-23 decembrie 2023 își pot găsi rezolvarea acum. Mercur în Capricorn este rudimentar, selectiv, nu apreciază discuțiile fără sens. Pe de altă parte, are și o eficiență extraordinară. Această perioadă ne ajută și la a ne schimba modul de a interacționa cu cei din jur. Dacă veți simți că oamenii sunt mai reticenți în discurs și în decizii, trebuie să știți că ei se pregătesc, de fapt, pentru lucruri serioase. Este posibil ca, în primele trei săptămâni din ianuarie, să nu prea avem chef de evenimente superficiale și discuții inutile. 

20 IANUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. Vom deveni mai sociabili, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou. Indiferent de domeniu. Și de data aceasta nu vom avea un sezon al Vărsătorului simplu, ci de unul unic! Soarele se pregătește de uniunea cu Pluto!

21 IANUARIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vărsătorul este semnul progresului, al umanității, al oamenilor, al societății. Pluto înseamnă regenerare, iar intrarea acestei planete în semnul Vărsător va aduce efecte profunde la nivel personal și mondial. Va transforma societăți întregi. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Prima discuție a lui Pluto în Vărsător vizează tehnologia.

Citește și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel