Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Youtube video image

În săptămâna 7-13 octombrie, Soarele din Balanță va face un trigon cu Jupiter din Gemeni. Unul dintre cele mai norocoase aspecte din astrologie! Astrele ne cer să fim optimiști, să vedem jumătatea plină a paharului, iar viața ne va surâde! 

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Iată recomandările principale pentru ultimele șase zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, săptămâna viitoare este una dintre cele mai bune din 2024! Venus, guvernatoarea ta, face un trigon cu Marte. Iar Soarele, care îți tranzitează semnul până pe 23 octombrie, va fi în trigon cu Jupiter, Marele Benefic. Singurul risc al săptămânii ce urmează este excesul de zel. Când e vorba de cheltuieli sau de promisiunile de la serviciu. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Obiectivul principal al săptămânii viitoare este armonia. Mai ales acasă, în cadrul relației sau în ceea ce privește conexiunea ta cu familia. Începe o perioadă foarte bună pentru investiții și negocieri. Doar că trebuie să ai în vedere că totul va dura. Până la finalul săptămânii, intuiția îți va funcționa de minune. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, își va începe retrogradarea în casa a șaptea. Vei simți că în relația de cuplu apar tot felul de neînțelegeri. Și bineînțeles, nu este cazul să le tratezi cu superficialitate. Dacă ai așteptat un moment potrivit să ieși dintr-o relație sau să începi una nouă, retrogradarea lui Jupiter te va ajuta, doar că trebuie să știi că va fi nevoie de răbdare. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto își va opri retrogradarea în semnul tău, ultima până în 2044. De altfel, din 2008 încoace ai fost testat de tranzitul acestei planete. În următoarele zile, vei avea parte de conștientizări, unele dure ce-i drept, dar necesare pentru evoluția ta. Volumul de muncă va crește și vei avea șansa de a primi mai multă vizibilitate. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Un lucru trebuie să reții: că nu trebuie să lupți pentru dreptatea altora, mai ales dacă aceștia nu ți-au cerut-o. După care, retrogradarea lui Jupiter îți va arăta că viața nu este doar despre muncă sau chin. Și că trebuie să găsești activități, pasiuni și oamenii care să te ajute să ieși din rutină. Relația cu copiii, indiferent de vârsta lor, va cere mai multă implicare din partea ta.

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul tău, își va începe retrogradarea în casa a patra. Astrele îți recomandă să te ocupi mai mult de treburile gospodărești. Apar oportunități pe plan imobiliar. De asemenea, vei primi vești despre viitoare evenimente ale familiei. Cupidon va fi de partea ta dacă vei alege să faci loc romantismului în viața ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel