Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Hristos a înviat! Echipa Astrosens vă dorește Paște fericit!

Săptămâna Luminată va fi una destul de liniștită din punctul de vedere al astrelor. Soarele va face un sextil cu Saturn, iar în semnul Taurului se va petrece o Lună Nouă. Deci urmează câteva zile în care vom căuta confortul, liniștea, răbdarea și pacea interioară. 

Iată care vor fi temele principale pentru fiecare zodie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

După sărbători, astrele te invită să fii mai atent la modul în care îți gestionezi bugetul. Luna Nouă se va petrece în casa a doua, a banilor, și este cazul de o altă strategie financiară. 

Taur/Ascendent în Taur

Ești protagonistul săptămânii! Ai de partea ta un stellium: Soare, Lună, Venus, Jupiter și Uranus. Orice schimbare a înfățișării sau a atitudinii îți va aduce numeroase beneficii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe tine, astrele te invită să stai mai retras. Să te gândești și la dimensiunea spirituală a vieții. Și să faci tot posibilul să te ierți. 

Citește și Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Rac/Ascendent în Rac

Indiferent de etapa în care te afli în acest moment, astrele te invită să vezi jumătatea plină a paharului și să lași viața să se desfășoare. Nu este cazul să forțezi nimic. 

Leu/Ascendent în Leu

Chiar dacă ai mai vrea câteva zile de sărbătoare, vei fi destul de motivat să te ocupi de unele proiecte din zona profesională. Vei avea un spirit uimitor de competiție. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Credința interioară va fi cea care te va salva! Vei fi favorizat de astre dacă vei dori să călătorești sau să înveți ceva nou. 

Balanță/Ascendent în Balanță

În zilele ce urmează, îți vei descoperi puterea interioară. În același timp, îți vei da seama că nu ai tot timpul nevoie de validarea apropiaților. 

Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrele vor ca tu să pui pe primul loc bunăstarea relației personale. Sau să fii mai optimist dacă ești singur și să (îți) dai șanse. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele îți recomandă să nu neglijezi deloc odihna și somnul! Volumul de muncă va crește. Și vor fi și destule treburi gospodărești de care va trebui să te ocupi. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei fi romanticul săptămânii! Ai șansa să te (re)îndrăgostești de partenerul tău! De asemenea, vei deborda de creativitate și voie bună. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Relația ta cu mediul în care locuiești este destul de important. Astrele îți recomandă să cumperi ceva nou pentru locuință. 

Pești/Ascendent în Pești

Nu ai voie să te plictisești! Curiozitatea va fi cel mai mare aliat al tău. Mintea îți va funcționa ca niciodată! Deci poți face multiple progrese. 

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel