Horoscop săptămâna 5-11 februarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Sezonul Vărsătorului devine din ce în ce mai intens.

Să nu uităm că ne aflăm în continuare în sezonul Vărsătorului,  care se va finaliza pe 19 februarie. Și cum Soarele se află sub influența lui Pluto, înseamnă că ne confruntăm mai intens ca niciodată cu următoarele concepte: detașare, libertate și spirit revoluționar. Să ne reamintim că această zodie este guvernată atât de Uranus, cât și de Saturn. Vom fi atrași de tot ce este nou și capabili să ieșim oricând din zona de confort. Ne adaptăm repede și vedem în fiecare schimbare o nouă oportunitate.

5 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte confortabil. Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat de retrogradare, adică acela al Capricornului! Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. Și de asemenea, să ne dăm seama de importanța tehnologiei în viețile noastre. 

10 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Atunci când vorbim de această fază, vorbim de conjuncţia Soarelui cu Luna. Cei doi aştri foarte importanți - Soarele care reprezintă energia conştientă și Luna care reprezintă energia inconştientă. Vorbim de Soare ca tot ce este extern și vorbim de Lună ca tot ce este intern. Un moment bun pentru a căuta prospețime, indiferent de domeniu. De a o lua de la capăt. De a aduce noutate în viața ta. 

Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas. 

Citește și Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel