Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO
Autor: , Daniela Simulescu | Dată: 04 dec 2022, 13:54
Horoscop săptămânal. Urmează Luna Plină din semnul Gemenilor. 

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN

Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Acest tranzit este foarte folositor pentru finalul anului pentru că ne ajută să organizăm eficient orice. Atenție, că deși va și retrograda în acest semn, începând cu 29 decembrie, vom simți efectele încă de pe 7 decembre. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI

Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Ei vor trebui să facă diferența între ce știu cu adevărat și ce cred. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN

Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum.  uşoară.

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ

Când Jupiter tranzitează Berbecul, aduce încredere, inițiativă. Avem din nou posibilitatea să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer. 

Tot pe 21 decembrie, începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI

Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte. De asemenea, această retrogradare a lui Mercur ne va obliga să ne dăm seama când nu ne-am asumat unele inițiative sau cum am fugit de responsabilitate. De această dată, nu vom mai putea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rezumat astrologic 23-29 ianuarie: Venus în Pești

Previziuni săptămânale. Urmează tranzitul lui Venus în...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri