Horoscop săptămâna 28 august-3 septembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează a doua Lună Plină din august. 

Despre atmosfera astrală a momentului

Joi vom avea a doua Lună Plină august. Luna fi în conjuncție cu Saturn în semnul Peștilor. Luna reprezintă lumea emoțiilor, iar Saturn duritatea. Acest eveniment îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Mercur este retrograd în semnul Fecioarei până pe 15 septembrie. Ne vom confrunta cu numeroase probleme, stricăciuni, blocaje. Vă recomandăm să acordați atenție suplimentară problemelor de sănătate. Mercur retrograd poate provoca aspectele ce ţin de comunicare şi nu doar în scris. Textele pot fi înţelese greşit, vorbele, neînţelegeri, tensiuni, omisiuni, aproape orice se poate întâmpla. Mercur retrograd este despre reajustare şi rezolvarea problemelor vechi, deci încearcă să nu te laşi purtat de val spre aceleaşi probleme, ci să rămâi ancorat în prezent şi să încerci să îţi clarifici aceste aspecte o dată pentru totdeauna.

Venus este în continuare rerogradă în semnul Leului. Și va rămâne așa până pe 4 septembrie. Cu alte cuvinte, zilele acestea își arată ultimele zvâcuri în zona amoroasă și în sectorul financiare. Încă nu este momentul pentru decizii important. 

Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 septembrie

Astăzi, Marte intră în semnul Balanței, unde va sta până pe 12 octombrie. Lupta noastră va fi pentru armonie și echitate. Această energie ne poate ajuta să vedem ambele părți ale unei situații și să găsim un mijloc de a rezolva conflictele cu tact și respect reciproc. Dacă în trecut te-ai confruntat cu situații tensionate, precum un partaj, un proces sau o afacere dificilă, acest tranzit îți oferă instrumentele pentru a negocia într-un mod care să avantajeze pe toată lumea. 

Pentru cei cu semnele cardinale în astrograma (Berbec, Balanță, Rac și Capricorn), acest tranzit se va lăsa cu ambiție crescută, dar și cu furie și nerăbdare.  

Uranus își va începe retrogradarea în semnul Taurului pe 28 august, care va dura până pe 27 ianuarie 2024. Uranus retrograd ne permite să abordăm situația diferit, să gândim altfel, să fim creativi, să alegem metode cât mai neconvenționale. Uranus este planeta ideilor geniale, însă uneori pot fi exagerat de noi, de revoluționare, poate că de data asta, fiind retrograd, ritmul lui Uranus și al ideilor sale va fi mai ușor de digerat și vom avea curajul să facem loc noului în viața noastră. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel