Horoscop săptămâna 26 august - 1 septembrie 2024. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru fiecare zodie
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Horoscop săptămânal. În sfârșit, Mercur își va opri retrogradarea. 

Youtube video image

Cele mai importante evenimente ale săptămânii 

Marți, 27 august: Venus din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur

Joi, 29 august: Mercur direct în Leu//Venus intră în Balanță

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur se termină, iată, abia joi, este posibil ca încă de luni să ne confruntăm cu tot felul de situații ciudate, încurcături și amânări. 

Recomandările astrologului Daniela Simulescu pentru toate zodiile

Zodiile de foc(Berbec, Leu, Săgetător) vor avea o săptămână mai pe placul lor. Mercur își va opri retrogradarea în Leu și le va ajuta să aibă claritate și capacitatea de concentrare. Berbecii vor avea mai mult succes în chestiunile personale. Le recomandăm să nu creadă că tot ce zboară se mănâncă, mai ales în ceea ce privește relațiile cu colegii. Leii se bucură de Mercur direct și de intrarea lui Venus în casa a treia. Vor avea talent oratoric și puterea de convingere. Iar, Săgetătorii primesc sprijin de la apropiați, ce-i drept nu de la aceia de la care se așteaptă. 

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Zodiile de pământ(Taur, Fecioară, Capricorn) vor trece prin mai multe clipe de confuzie. De aceea, le recomandăm să verifice fiecare situație importantă din mai multe perspective. Și să stea departe de mesajele propriului orgoliu. Taurii ar visa și lenevi cât e ziua de lungă, dar dacă nu sunt în concediu, nici nu ar trebui să facă asta. Intrarea lui Venus în casa a șasea le va aduce beneficii doar dacă vor munci cu drag și spor. Fecioarele se vor îndoi de forțele proprii și pot fi ușor influențate de către cei dragi. La final de săptămână, se vor treci cu unele cheltuieli suplimentare. Iar Capricornii se vor lovi de lipsa simțului practic al oamenilor din jur. 

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Semnele de apă(Rac, Scorpion, Pești) vor avea obiceiul nepotrivit de a aștepta de la alții. Să le salveze, să le ofere tot felul de beneficii, să ia decizii pentru ele. Și vor aștepta, ce-i drept, mult și bine! Racul va trece prin unele dispute cu membrii familiei și trebuie să rețină că nu contează cine are dreptate. Scorpionii vor avea tendințe de escapism, vor visa cu ochii deschiși și vor evita discuțiile sincere cu partenerul sau rudele dragi. Peștii vor fi dezamăgiți de persoana iubită, vor avea impresia că este cam delăsătoare. 

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Semnele de aer(Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt cele mai avantajate ale săptămânii. Oprirea retrogradării lui Mercur și intrarea lui Venus în Balanță facilitează momentele revelatoarea și luarea unor decizii asumate. Mintea le va fi limpede și plină de idei câștigătoare. Gemenii profită de Mercur direct în casa a treia, deci vor comunica ușor, pe înțelesul tuturor, fapt ce îi va ajuta să obțină multe beneficii. Balanța o primește pe Venus, propria guvernatoare în vizită, deci are parte de carismă și încredere. Iar Vărsătorul are mai mult curaj în discuțiile cu partenerul sau în negocieri. 

Pluto revine în Capricorn pe 2 septembrie! Se anunță schimbări radicale pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel