Horoscop săptămâna 24-30 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile următoarei săptămâni. 

Iată previziunile săptămânale pentru fiecare zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Sextilul dintre Venus și Marte, guvernatorul tău, te ajută să găsești un echilibru în zona financiară. Vei reuși să gestionezi eficient bugetul. Lilith va intra în casa relațiilor, ceea ce înseamnă că vei dori mai multă independență. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, face un aspect armonios cu Marte care te vizitează. Vei fi destul de apreciat pentru talentul oratoric, dar și pentru puterea de a-i motiva pe alții prin exemplul personal. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur face un trigon cu Saturn, ceea ce înseamnă că vei fi mai chibzuit, dar și mai responsabil. Mai ales atunci când este vorba de resursele pe care le dedici proiectelor profesionale. Nu este cazul să exagerezi. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Vei fi destul de sociabil. Oamenilor le face plăcere să stea în preajma ta, iar tu vei și destul de generos și ospitalier. Astrele îți recomandă să nu forțezi niciun plan, ci să ai răbdare. 

Leu/Ascendent în Leu

Te acaparează o serie de griji pe plan financiar. Încearcă să nu le lași să îți conducă viața. Îți trebuie un echilibru. Orice exces de zel sau tentativă de victimizare de la serviciu va avea efectul invers, nu cel dorit. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va retrograda în casa a șaptea. Unele relații se vor suda mai mult, altele vor trece prin numeroase provocări. Lilith iese din semnul tău pe 29 iunie, dar până atunci s-ar putea să iei unele decizii rebele. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith se pregătește să intre în semnul tău. Simți nevoia încă de pe acum de spontaneitate, de independență sau de a-i șoca pe cei din jur. Și cum Saturn își va începe retrogradarea, este clar că vor apărea crize pe plan profesional. 

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Încearcă să fii tu cel care lasă de la el primul atunci când este vorba de tensiunile din relație. Și vei avea multe de câștigat! Vei învăța că nimeni nu este dator să te facă pe tine fericit. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Unele probleme din sânul familiei sau legate de zona imobiliară îți vor da mari bătăi de cap. Și bineînțeles că vor apărea și numeroase pierderi financiare. Încearcă, totuși, să îți găsești o rutină simplă care să te ajute în momentele stresante. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, își va începe retrogradarea. Însă, cel puțin pentru tine, acest fapt nu are repercusiuni. Ci mai degrabă pregătește un proces de maturizare al gândirii. Lilith intră în casa carierei, deci așteaptă-te la schimbări șocante. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn va retrograda în casa a doua și îți va aduce iarăși lecții pe plan financiar. Îți dai seama unde ai greșit în ultimele luni și ce poți îmbunătăți în viitorul apropiat. Va trebui să depui eforturi suplimentare la locul de muncă. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Pești/Ascendent în Pești

Saturn își va începe retrogradarea în semnul tău. Și îți va aduce tot felul de ultimatumuri. În primul rând, trebuie să ai grijă de sănătatea ta. După care să îți dai seama că trebuie să impui unele limite în relațiile personale și parteneriatele profesionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

pixel