Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 22 ian 2023, 12:09
Horoscop săptămânal. Iată ce fenomene importante aduc astrele!

Anul 2023 nu este unul simplu din punct de vedere astrologic. Am putea spune că acest an este precum episodul pilot dintr-un serial menit să ne arate cum va fi viața planetei pentru următorii douăzeci de ani, cel puțin. Implicațiile vor fi prezente atât la nivel personal, cât și mondial. 

7 MARTIE: SATURN INTRĂ ÎN PEȘTI

Saturn vrea maturizare și organizare. Semnul Peștilor nu le are deloc. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas. Ce poate să însemne acest tranzit? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, ne vom da seama că am exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile zilnice. Se impun schimbări serioase în ceea ce privește legătura cu mediul, natura și sufletul. 

Vezi și: Saturn în Pești din martie 2023 până în mai 2025. E ultimul ceas al omenirii

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Deocamdată pentru o scurtă perioadă. Adică până pe 11 iunie. Vom avea un teaser la adevăratul tranzit. Pluto reprezintă controlul și schimbările radicale, iar Vărsătorul se referă la viitor și tehnologie. Deci vom începe să conștientizăm că tehnologia este adânc îndrădăcinată și că dependeța noastră de ea nu mai poate fi negată. Teme precum libertatea personală, drepturile egale și comunitatea vor fi la ordinea zilei. 

Vezi și: Tranzitul lui Pluto prin Capricorn. Efectele sale asupra ultimelor ȘASE case din harta natală

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Planeta abundenței intră în semnul care adoră cel mai mult resursele concrete. Pe plan personal, vom fi preocupați de a ne crește veniturile, dar și de a economisi. Pe plan mondial, acest tranzit ne va obliga să găsim alte surse de energie, să ne schimbăm sistemul de valori, dar și să ținem mai mult ca niciodată la granițe, la limitele teritoriale. Ne vom întoarce din nou la munca pământului. Agricultura va trebui modernizată. 

Vezi și: Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

23 IULIE: VENUS ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL LEULUI

Până pe 4 septembrie, relațiile personale vor fi testate. De altfel, vara anului 2023 va fi destul de incendiară din punct de vedere amoros! Venus retrogradă poate (re)aduce oameni în viața noastră care nu sunt neapărat meniți să devină partenerii noștri oficiali, ci mai degrabă să ne învețe de ce anume avem nevoie pentru o relație sănătoasă și autentică. Mulți vor avea de-a face cu o dragoste de-o vară!

Vezi și: Beneficiile lui Venus în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent

3 OCTOMBRIE: LILITH INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Acest tranzit ne va arăta că nimeni nu ne ridică statuie în fața locului de muncă. Mulți vor descoperi că exagerează cu munca și că o fac din cauza unor frici profunde. De asemenea, ipohondria va fi la ordinea zilei. Am putea spune că Lilith în Fecioară ne va învăța să ne ocupăm mai mult de prevenție. 

Vezi și: Intrarea lui LILITH în LEU între 8 ianuarie și 3 octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rezumat astrologic 23-29 ianuarie: Venus în Pești

Previziuni săptămânale. Urmează tranzitul lui Venus în...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri