Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Youtube video image

Pe 22 octombrie, Soarele din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Se menține tensiunea din aer. Acest careu ne poate aduce lupte de putere. Nimeni nu vrea să renunțe, dar motivația din spate ține de frustrările și supărările noastre, nu de ceva benefic. Suntem destul de ușor de influențat de către oamenii care ni se par mai puternici și mai autoritari. Pentru cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), începutul săptămânii s-ar putea să fie destul de dur.

În aceeași zi, Mercur face un trigon cu Saturn. Ne înfrânăm anumite impulsuri. Nu facem mai mult rău decât este cazul. Prin urmare, vom reuși să ne calculăm vorbele, dar și emoțiile.

Pe 23 octombrie, începe sezonul Scorpionului, care va dura până pe 21 noiembrie. Trecem de la sezonul Balanței, unde încercam să facem să pară că totul este echilibrat, la un sezon în care vom scoate tot ce e mai rău din noi. În timpul acestei perioade, stăm mai mult în casă, ne punem mai multe întrebări, avem tot felul de idei și suntem ispitiți. Scorpionul este cel care ne oferă pasiune, senzualitate și determinare. Dar tot acesta face și obsesii, poate să ducă la paroxism, este foarte suspicios și este fixist.

La finalul săptămânii, Marte face un sextil cu Uranus. Momentan, Marte se află în Rac. Pe 4 noiembrie, va intra în Leu, unde va și retrograda. Acest sextil ne ajută dacă vrem să schimbăm ceva prin locuință și prin gospodărie. Totodată, putem organiza anumite evenimente în familie, să ne reconectăm cu aceștia în anumite acțiuni.

În plus, tot la sfârșit de săptămână, Venus se va apropia de un careu cu Saturn. De cele mai multe ori, poate aduce neîncredere pe plan afectiv. Și Marte se apropie de un trigon cu Neptun. Devenim mai visători și mai artistici.

Să vedem previziunile săptămânale pentru primele șase zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Primele zile ale săptămânii nu îți sunt pe plac. Energia Super Lunii Pline din semnul tău continuă. Deci, vei simți o lipsă de motivație. Înăuntrul tău este destul de multă furie, cu care probabil te-ai confruntat zilele acestea. Nu mai știi pe cine și pe ce să mizezi. Ai nevoie de o direcție. Te enervează lucruri care altă dată n-ar fi făcut-o. Când Soarele va face careu cu Pluto, o să ai impresia că unii oameni încearcă să te manipuleze și să îți vândă ceva. Nu doar că nu accepți, ci este posibil și să izbucnești. În a doua parte a săptămânii, Soarele se duce în casa a opta. Vei fi mult mai atent la ideea de supraviețuire, adică la tot ce înseamnă cheltuieli, economii și timp cu tine.

Taur/Ascendent în Taur

Soarele va intra în casa a șaptea, iar pe plan relațional lucrurile se mai pot schimba. Partenerul devine mai atent la nevoile tale, dar și tu îl vezi cu alți ochi. Dacă ești singur, ești mai dornic să comunici cu persoanele pe care le-ai fi evitat până acum. Venus, guvernatoarea ta, se apropie de un careu cu Saturn. În casa a doua, este și Jupiter retrograd. Este o perioadă încărcată pe plan financiar. Apar cheltuieli și nu doar pentru tine, ci și din cauza celor dragi. În zilele ce urmează, preocuparea principală este bugetul.

Sprijin pentru Fecioară, Săgetător și Capricorn. Necazuri pentru Rac, Leu și Vărsător

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Când Venus se apropie de careul cu Saturn, partenerul poate deveni mai distant și nici tu nu vei mai fi atât de atent la cerințele acestuia. Cu Jupiter retrograd în semnul tău, este cazul să îți dai seama unde ai exagerat, mai ales din iunie încoace. Este nevoie de un proces conștient. Soarele se duce în casa a șasea. Vine o perioadă în care trebuie să te îmbunătățești, să muncești și să îți optimizezi stilul de viață. Întreabă-te dacă are sens ceea ce faci în momentul de față. Mercur, guvernatorul tău, va fi în trigon cu Saturn. Deci, este nevoie să tragi aer în piept și să creezi spațiu.

Rac/Ascendent în Rac

Probabil ai întâmpinat multă agitație în familie. Rude, vizite, persoane bolnave, curățenie, schimbări. Chiar dacă s-a mai dus din intensitate, atâta timp cât Soarele este în casa a patra, s-ar putea ca evenimentele din familie să continue. După care, Soarele se duce în casa a cincea. Începe o perioadă pentru tine de bucurie. Poate mergi la un festival, un concert sau prin parc. Va trebui să creezi și să te exprimi. Ai nevoie să generezi viață. Joacă-te cu animalul de companie, cu nepoții sau prietenii. Cu Marte în semnul tău, trebuie să te ții ocupat. Daniela Simulescu îți recomandă să te bucuri de viață.

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Începutul săptămânii poate fi foarte complicat pentru cei care călătoresc, fac naveta sau se plimbă foarte mult. După aceea, în a doua parte a săptămânii, Soarele, guvernatorul tău, se duce în casa a patra. Apare nevoia de a sta mai mult pe acasă. Îți dorești să petreci timp alături de cei dragi. Cu Marte încă în casa a douăsprezecea, nu ești atât de energic. Nu te mai da peste cap pentru orice și nu mai trage de tine. Săptămâna aceasta trebuie să fii împăciuitor, delăsător și leneș. În schimb, ai grijă să nu îți creezi inamici în sânul familiei.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La începutul săptămânii, pot apărea cheltuieli sau momente în care îți pui întrebări. Orice decizie iei, nu vei fi mulțumit pe plan financiar. Chiar dacă apar dileme, nu arunca cu banii pe primul produs găsit. În a doua parte a săptămânii, Mercur, guvernatorul tău, face un trigon cu Saturn. Apare un moment în care trebuie să faci un pas în spate. Restul săptămânii ar trebui să fie precum o plimbare, conform astrologului. Fii un ascultător foarte bun. Recomandarea este să îți protejezi foarte mult mintea. Cu Jupiter retrograd în casa a zecea, poți trece prin multe schimbări pe plan profesional. Mintea ta are nevoie de spațiu, de timp, de relaxare ca să poată procesa tot ce se întâmplă.

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel