Horoscop săptămâna 16-22 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Youtube video image

În zilele ce urmează, vom avea Eclipsa de Lună/Luna Plină în Pești și Echinocțiul de toamnă. 

Iată previziunile pentru ultimele șase zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Urmează o săptămână grea pentru tine. Marte, din casa a zecea, va face careu cu Nodul Sud din semnul tău. Vei fi obligat des, mai ales la serviciu, să iei decizii nedorite. Vei încerca să fii cât mai diplomat cu șefii sau colegii, însă nu îți va ieși de fiecare dată. De altfel, totul ți se va părea complicat și conflictual. Eclipsa se va petrece pe axa 6-12, deci nivelul tău de energia va fi foarte jos. Îți vei da seama că unii colegi nu sunt atât de bine intenționați. Încearcă să nu te diagnostichezi singur. De duminică, îți vei reveni pentru Soarele își va începe vizita în semnul tău. 

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Te vei trezi prins la mijloc în nenumărate rânduri. Fie la serviciu, fie pe plan personal. Și deasupra ta va fi permanent un nor de confuzie. Cel mai bine ar fi să amâni unele decizii, să eviți să fii subiectiv și să nu ții partea nimănui oricât de greu ți-ar fi. Pentru unii dintre voi, Cupidon va fi cam mahmur. Deci trebuie să aveți grijă atunci când vă îndrăgostiți. Fă tot posibilul să găsești un prieten obiectiv care să te trezească la realitate. 

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eclipsa de Lună se va petrece în casa a patra. Ceea ce înseamnă că trebuie să acorzi atenție suplimentară familiei sau gospodăriei. Bineînțeles că vor fi situații foarte haotice, dar asta nu înseamnă că nu vei găsi soluții. Important este să nu te lași influențat de rude. Fiecare își vede interesul. Și este clar că, și în carieră, vor apărea destule limitări. Dacă vei alege victimizarea, nu te va ajuta la nimic. Nu îți fie teamă să ceri și să accepți ajutorul unui prieten la finalul săptămânii. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Relația de cuplu poate fi foarte tensionată. Atât tu cât și partenerul veți fi irascibili și gata de scandal din cauza unor situații superficiale. Astrele îți recomandă să nu pui gaz pe foc. Cum Eclipsa de Lună va fi în casa a treia, deci astrele te ajută să fii mai empatic. Trebuie doar să vrei. Pacea și armonia valorează mai mult decât dreptatea. Spre finalul săptămânii, vor apărea noi proiecte în carieră, dar și lupte de putere. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa de Lună va avea loc în casa a doua. Din păcate, bugetul tău va avea de suferit. În primul rând, din cauza ta. Pentru că nu ai respect pentru bani. Sau altfel spus, o strategie de care să te ții. Te vei descurca, însă problemele puteau fi evitate. Marte, din casa a șasea, va face un careu cu axa Nodurilor Lunare, deci vor apărea tensiuni la serviciu, posibile conflicte cu colegii sau șefii. 

Pești/Ascendent în Pești

Tu vei fi protagonistul săptămânii! Eclipsa de Lună/Luna Plină se va petrece în semnul tău. Și cum va fi implicat în mod direct și Neptun, s-ar putea să te trezești dintr-un coșmar. Să îți dai seama de greșelile pe care le-ai făcut în ultimele șase luni. Nu este cazul să rămâi resemnat. Victimizarea este dăunătoare. Așa că acceptă că nu ești perfect și încearcă să nu le mai repeți în viitorul apropiat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel