Horoscop săptămâna 16-22 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Youtube video image

Cel mai important eveniment al săptămânii septembrie este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Pești. Aceasta va aduce un plus de confuzie/ceață fiecăruia dintre noi. Iată previziunile pentru primele șase zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, va face un careu cu axa Nodurilor Lunare. Deci va primi o doză de energie suplimentară. Problema este că nu vei ști cum să o gestionezi. Și s-ar putea să te grăbești, să fii mai competitiv sau mai impulsiv ca niciodată. Ce-i drept, pot apărea și surprize neplăcute în sânul familiei care te vor pune pe jar. Eclipsa de Lună se va petrece pe axa 6-12. Deci este posibil să se schimbe unele condiții de la locul de muncă, iar relația cu colegii să aibă de suferit. 

Taur/Ascendent în Taur

Urmează o săptămână în care va trebui să lupți pentru drepturile tale, pentru ce ți se cuvine sau pentru ceea ce îți place cu adevărat. Este posibil să fii dezamăgit de unii prieteni, dar tot răul spre bine. Și ca să rămâi echilibrat, astrele îți recomandă să te implici mai mult în proiectele profesionale. Cu Venus în casa a șasea, găsești metoda cea mai potrivită pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Fii mai atent la discurs!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa de Lună te va afecta în mod direct. Și dacă mai punem la socoteală aspectele lui Mercur, guvernatorul tău, nu vei avea o săptămână pe placul tău. De cele mai multe ori, vei avea senzația că lumea nu te ascultă, nu te vede, nu te ia în calcul. Nici acasă și nici la serviciu. Spre finalul săptămânii vei avea un exces de zel, care va fi pedepsit imediat. Încearcă să nu forțezi absolut nimic. Dă-i timp timpului!

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa de Lună din casa a noua se va lăsa cu numeroase revelații referitoare la viață. Orice călătorie pe care o vei face îți va deschide ochii. Vei fi când foarte vorbăreț și îndrăzneț, când foarte tăcut și timid. Curiozitatea ta nu va avea limite. Astrele îți recomandă să înveți să îți dozezi energia și să știi în ce proiecte să o investești. La finalul săptămânii pot apărea probleme în familie. 

Leu/Ascendent în Leu

Pe plan financiar, te vei lovi de multe probleme. Atât în ceea ce privește resursele tale, cât și ale partenerului. Cumva, astrele vor să îți ofere unele lecții, dureroase dar prețioase. Stai departe de împrumuturi sau de promisiuni dubioase. Îți vei da seama ce contează cu adevărat în viață. Este recomandabil să eviți indiscreția, bârfele, amestecul în viețile personale ale celorlalți. Spre finalul săptămânii, începi să îți mai revii. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ești printre protagoniștii săptămânii ce urmează! Mercur, guvernatorul tău, face o opoziție cu Saturn și un careu cu Jupiter. Eclipsa de Lună se petrece în casa a șaptea, acolo unde se află și Neptun. Te vei lovi des de refuzuri, amânări și dileme. Și există riscul să te lași contaminat cu problemele altora sau să te lași influențat nu neapărat de oameni bine intenționați. Este cazul să fii mai selectiv cu anturajul tău. 

Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel