Horoscop săptămâna 16-22 ianuarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează prima Lună Nouă din 2023!

 

Putem spune că astrele vor fi de partea noastră în a doua parte a lunii ianuarie. După ce Marte și-a oprit retrogradarea, iată că vine și rândul lui Mercur. Cu aceste două planete personale în mers direct ne vom bucura de o minte clară, curaj și motivație. 

18 IANUARIE: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI

Un aspect foarte bun pentru începutul anului! De ce? Vom putea lua decizii grele și nu vom mai reveni asupra ele. Ne vom asuma ceea ce altădată nici nu visam. Pragmatismul va deveni un beneficiu și nu un dezavantaj. Și bineînțeles, tot ce ține de comunicare, transporturi, documente nu va mai cunoaște amânări. Efectele retrogradării se vor mai întinde până pe 11 februarie.

20 IANUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom trece de la energia rigidă a Capricornului la cea noncomformistă a Vărsătorului. Vom încerca să schimbăm regulile şi normele. Vom încerca să revoluționăm un domeniu. Cum Soarele se va întâlni ultima dată cu Saturn, ne vom da seama de efectele instabilității din martie 2020 încoace. 

21 IANUARIE: LUNA NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

27 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

2023 este un an important pentru Venus. Pentru că va retrograda. De aceea, fiecare schimbare a planetei iubirii trebuie observată cu mai multă atenție. Cuvinte cheie în această perioadă: Iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel