Horoscop săptămâna 14-20 octombrie Acvaria. Zodia care trebuie să facă o schimbare cu ultimele puteri
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Iată ce trebuie să știe o zodie de foc, conform astrologului Acvaria!

Previziuni săptămânale pentru Leu/Ascendent în Leu

S-ar putea să aveți o stare de oboseală cronică. Ați ajuns într-un moment în care v-ați cam împotmolit. Un moment care vă pune în situația delicată de a spune: „Nu se mai poate face nimic, abandonez, sunt neputincios. Nu știu ce am de făcut.” Pentru că ați ajuns la capătul puterilor, să zicem așa, cu o situație.

Gândiți-vă că săptămâna asta se formează niște aspecte planetare, ultimele din toate timpurile. Ele s-au tot format în ultimii 12 ani, în ultimii 6 ani, în ultimii 15 ani. Tot s-au format, deci sunt evenimente repetate. Și, cum sunt ultimele, e ca atunci când tragi o linie. Și când tragi o linie, vezi că ai rămas cu resursele pe zero sau pe minus chiar. Deci, o resursă din viața voastră e aproape terminată. Poate a mai rămas acolo un 1%, ca la baterie, dar acel 1% este esențial. Nu e zero, bine că nu-i zero.

Este momentul ăla de luare a unor decizii destul de tranșante, prin care trebuie să părăsiți zona aia sufocantă a vieții voastre. Zona aia epuizantă, zona aia în care nu se mai poate face nimic, conștientizând că nu se mai poate face nimic. Dar cu acel 1%, trecând podul dincolo, unde totuși poate începe o etapă nouă de viață. Cu acel 1% poate renaște totul. Nu e ceva mort complet. Dar, cu bucățica aia de energie, cât v-a mai rămas, sau de resursă, se pot face miracole în curând, nu peste noapte.

E momentul ăla de concluzie, de răspuns de la Univers, de trezire din somn, de ridicare din pat. „Hopa,” ziceți voi. E sentimentul ăla că: „Nu știu ce să fac, am încercat. Ce se poate face?” Dar poate nu ați încercat tot, că acel 1% mai are iz de salvare. De cheia esențială a rezolvării acestei probleme, dar nu la fel ca înainte, nu la fel ca tot ce ați făcut în ultimii 5, 10, 15 ani. Cu acel 1% trebuie schimbată metoda.

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Ați încercat relații, tot acolo se potmoleau. Afaceri, tot acolo se potmoleau. Deci, o lecție repetată, dar din care tot așa făceați data viitoare când o luați de la capăt. Ei bine, acum, a nu știu câta oară, vedeți din nou o chestie, că iar „Nu pot”. Înseamnă că nu acela trebuie să fie șablonul repetitiv. Și aia trebuie să analizați un pic retrospectiv. Este un moment de privit peste umăr și în ceasul al 12-lea, să faceți o mică schimbare de soft. „Ia să fac altfel decât tot ce fac eu de-o viață întreagă”. Acel 1%, știți cum este. 

Imaginați-vă că se anunță că vine un asteroid spre Pământ. E la milioane de kilometri de Pământ. Mai e mult până poate ajunge într-o zonă periculoasă. Dar NASA și alții trimit totuși o sondă, o rachetă către acest asteroid. Nu să-l distrugă, ci să-l abată 2 cm de unde vine el. Ei bine, dar 2 cm la 3 milioane de km distanță de Pământ, până ajunge în zona Pământului, cât de departe este? Atât. 2 cm. Nu i-a trebuit mai mult, pentru că, dacă ar rămâne pe traiectoria lui, izbește în plin Pământul. Cam asta este ideea. Și de aia vă dați seama că 2 cm trebuie să faceți diferit acum, ca să vedeți efectele peste un an, peste doi, peste 10. Nu e ceva ce o să vedeți mâine. Nu e ceva ce o să vedeți în momentul când ați fi putut gândi că acel asteroid poate lovi Pământul. Nu despre asta e vorba. Asteroidul este un eveniment pe care l-ați putea simți că ar putea fi maximum posibil de epuizare, de cădere, când până și acel 1% mai rămâne. Trebuie făcut ceva să vă depășiț neputința. O anumită convingere că nu se mai poate face. Ba, se mai poate face ceva.

De aceea, nu luați „nu pot”, „nu se poate”, „nu” în brațe, din oboseală, din epuizare, din alte motive. Nu se mai poate face nimic, cam asta e tendința. Se mai poate face ceva acum în ceasul al 12-lea, ca apoi, în anii imediat următori, să repornească pe o altă traiectorie un plan, dar regândit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

pixel