Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Urmează o Lună Plină mai specială. 

Luni, 14 octombrie, se perfectează careul dintre Soarele din Soarele din Balanță și Marte din Rac. Soarele, astrul ce reprezintă energia, partea luminoasă a personalității noastre, tranzitează semnul Balanței până pe 23 octombrie. Și ne invită să fim echilibrați, diplomați, să evităm conflictele și să se înfrumusețăm viața. Marte, cel ne oferă curaj, furie și pasiune, mai rămâne în Rac până pe 4 noiembrie. Acest tranzit ne face mai emotivi și ne atinge multe puncte sensibile. Careul este un aspect tensionat. Altfel spus, vom fi destul de irascibili, nerăbdători și riscăm să ne stricăm unele relații. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Pe 15 octombrie, Venus din Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur. După cum declară astrologii, este una dintre cele mai nepotrivite zile pentru a lua decizii pe plan relațional. Pentru că Venus vrea stabilitate și devotament, iar Uranus se opune și aduce instabilitate și evenimente bizare. De asemenea, este unul dintre acele evenimente care provoacă probleme financiare. 

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Pe 16 octombrie, Venus din Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești. Ne face să visam la dragoste! O să ne imaginăm scenarii precum cele pe care le vedem adesea în filmele romantice. De asemenea, dragostea ne va inspira azi și o să fim mai împăciuitori. Mai mult, o să fie o zi nemaipomenită pentru aceia care activează în domeniile artistice sau literare, deoarece creativitatea nu va cunoaște limite!

Pe 17 octombrie, avem Luna Plină în semnul Berbecului. Chiar dacă se va petrece lângă axa Nodurilor Lunare, nu vom avea o eclipsă. Însă se va comporta, cu siguranță, precum una. Acest eveniment poate aduce la suprafață furia îmbuteliată, frustrări, conflicte, decizii abrupte. Luna Plină reprezintă, de obicei, apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate. Mulți dintre noi vor experimenta un tantrum înainte de a porni pe noul drum. Soarele și Luna vor fi în careu cu Marte din Rac și Pluto din Capricorn. Deci se va forma o cruce pe semne cardinale. Acestea vor fi, de altfel, și cele mai afectate. Vorbim despre: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Tot vineri, Venus își începe tranzitul în semnul Săgetătorului, unde va sta până pe 11 noiembrie. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Daniela Simulescu Foto emisiune

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel