Horoscop săptămâna 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează un eveniment foarte intens!

Evenimentul cheie al săptămânii următoare este Luna Nouă din Scorpion de pe 13 noiembrie. 

Această Lună Nouă este un moment semnificativ pentru a privi în interior și a deveni realist cu privire la partea ta întunecată. În loc să rezişti necunoscutului și să te temi de ciclul inevitabil al trecerii și renașterii, acum este momentul să îmbrăţișezi pe deplin părţile mai întunecate ale psihicului tău și să încerci să îţi transformi durerea în putere. Permite-ţi să îţi explorezi cele mai existenţiale gânduri și să acorzi credinţă oricăror mesaje intuitive pe care le poţi înţelege. Un eveniment nemaipomenit pentru a o lua de la capăt. Mai ales cu ajutorul atora, dar fiind faptul că Luna va fi în opoziție de semn cu Uranus și Jupiter. 

Citește și Lună Nouă în Scorpion. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

O Lună Nouă este  punctul de pornire al ciclului lunar, așa că din punct de vedere astrologic, se crede că aduce noi începuturi și oportunităţi. Aceasta este cea mai bună fază a lunii pentru stabilirea intenţiilor personale, începerea de noi proiecte și aducerea de lucruri noi în viaţa ta, motiv pentru care atât de mulţi oameni folosesc aceste faze pentru ritualuri de manifestare.

Această eveniment puternic și extremist, din punct de vedere astrologic, generează tensiune, frământări și răsturnări neașteptate - dar ne va ajuta și să stabilim o conexiune profundă cu sentimentele și fricile noastre deopotrivă.

Opoziția Lunii cu Uranus va fi “responsabilă“ de multe surprize. Vorba aceea: ai grijă ce îți dorești! Poate fi și un moment bun de o lua de la capăt după o suferință cumplită, o traumă serioasă sau după o pierdere. Energia Scorpionului este destul de intensă, deci vom fi predispuși la crize sau schimbări radicale.

Odată cu Luna Nouă în Scorpion - un semn magnetic, profund emoțional și dotat din punct de vedere spiritual - te vei simți și mai conectat la intuiția ta și este posibil să-ţi dorești să înoți în sentimente puternice și complexe.

Cei mai afectați nativi de acest eveniment, dar și de celelalte ale săptămânii, vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu. Scorpion și Vărsător. Aceștia vor simți nevoia de prospețime, însă nu vor trece la fapte până când nu vor atinge un punct culminant. Un lucru e cert: după ce se vor convinge că au nevoie de schimbare, vor renaște precum Pasărea Phoenix. 

Filosofia scorpionului este una de transformare, pasiune, putere și introspecție. Ca simbol, scorpionul ne îndeamnă să ne scufundăm în profunzimile sufletului nostru, să ne confruntăm cu umbrele interioare și să ne renaștem mai puternici și mai determinați. Acesta este un drum nu doar al introspecției, ci și al descoperirii, sugerând că adevărata înțelegere a vieții vine atunci când ne confruntăm cu aspectele sale cele mai profunde și misterioase.

Îți recomandăm și TREI zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel