Horoscop săptămâna 12-18 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Pe 10 decembrie, Venus şi-a început tranzitul în Capricorn. Acest tranzit adoră stabilitatea din toate punctele de vedere, emoţională, financiară. Nu trebuie să ne gândim că e materialism, oportunism. Pur şi simplu, nu vom fi interesați de dulcegării, gesturi romantice, ci doar de fapte concrete.

Despre următoarele trei evenimente astrologice importante

Pe lângă retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și tranzitul direct al lui Jupiter prin Pești, vom beneficia în perioada următoare și de alte evenimente importante. Ce trebuie să rețineți este faptul că, deși Mercur își va începe retrogradarea pe 29 decembrie, are deja efecte încă de pe 7 decembrie, de cand a intrat în Capricorn. Deci mare atenție la planurile și cumpărăturile pentru sărbători!

Mercur și Venus se sprijină reciproc, fiind in același semn. Am putea de pe acum să ne apucăm de planurile de sărbători. 

Soarele va face la începutul săptămânii viitoare, atât un sextil cu Saturn, cât și un careu cu Neptun. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ

Când Jupiter tranzitează Berbecul, aduce încredere, inițiativă. Avem din nou posibilitatea să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer. 

Tot pe 21 decembrie, începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN

La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. La fiecare lună nouă s-ar putea să doreşti să aloci timp pentru a stabili câteva intenții personale cu privire la ceea ce doreşti să manifeştii și să aduci la realitate în următorul ciclu de o lună.

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI

Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte. De asemenea, această retrogradare a lui Mercur ne va obliga să ne dăm seama când nu ne-am asumat unele inițiative sau cum am fugit de responsabilitate. De această dată, nu vom mai putea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel