Horoscop, sâmbătă, 25 decembrie 2021
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Horoscop. Ne apropiem de un sextil între Mercur și Neptun. 

Ziua de Crăciun ne-a găsit cu Luna în Fecioară, Mercur și Venus în Capricorn, Marte în Săgetător. Aspecte potrivite pentru organizare, disciplină, dar și distracție sau discuții haioase. Mercur se apropie de un sextil cu Neptun, ceea ce înseamnă că vom fi și dispuși spre iertare, împăcare și empatie.

Berbec

Încerci să faci totul astfel încât să nu îi deranjezi pe cei dragi. Ba chiar vei fi destul de ascultător și dornic să te implici în evenimentele familiei.

Taur

Dacă ți-ar păsa mai mult de propria persoană și mai puțin de părerile celorlalți ar fi perfect. Încearcă să nu agiți apele la masa de Crăciun.

Gemeni

Tu vei găsi puterea interioară de a-i motiva pe toți, de a le ridica moralul sau de a-i face să fie mai prezenți. Carisma ta va fi molipsitoare.

Rac

Te vor plictisi repede persoanele dragi, dar dacă vei comunica și tu mai mult, vei observa că te vei simți bine. Nu te ocupa doar tu de curățenie!

Citește continuarea pe DCNews.ro.

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel