Horoscop Săgetător 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Dacă ești zodia Săgetător sau ai ascendent în Săgetător, află ce aduce horoscopul anului 2023! Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, îți oferă previziuni complete.

Horoscop 2023 Săgetător/Ascendent în Săgetător

Prima parte a anului îți priește. Gândește-te la ce ți s-a întâmplat de pe 11 mai până pe 28 octombrie. Planurile sau intențiile pe care le-ai avut în acest interval al lui 2022 încep să se pună pe roate în noul an. Acest lucru se poate întâmpla până pe 16 mai, pentru că Jupiter, guvernatorul tău, se întoarce în Casa a cincea. Astfel, vei observa un tranzit de bucurie, de veselie, de iubire și de poftă de viață. Pe toate planurile.

Totuși, nu uita că 2023 începe cu Marte retrograd în Casa a șaptea. Deși își va termina retrogradarea pe 12 ianuarie, va sta acolo până pe 25 martie. Începi anul cu o perioadă care te ajută și îți dă curaj să faci lucruri noi, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Sunt luni bune pentru înscrierea la o școală nouă sau pentru căutarea unui job mai bun. Cuvântul cheie pentru primele luni ale anului poate fi: îndrăzneală.

Marte retrograd în Casa a șaptea provoacă și dispute, așa că poți lua decizii în ceea ce privește relațiile personale. Poți fi ușor impulsiv în viața personală din ianuarie până în martie. Cu Jupiter în Casa a cincea, este o perioadă bună pentru investiții, mai ales în ceea ce privește veniturile pe care le moștenești de la familie. 

Saturn va intra în Pești, care pentru tine reprezintă Casa a patra. Viața nu o să ți se mai pară atât de frumoasă din martie. În plus, pe 16 mai, Jupiter iese din Casa a cincea, din Berbec și trece în Casa a șasea, în Taur. Astfel, Jupiter vine cu multă muncă, dar și cu lipsă de energie.

Saturn în Casa a patra vine cu noi provocări și vrea să-și dea seama care sunt bazele tale interioare. Poate că te-ai mutat într-o casă nouă, dar ești nevoit să faci modificări care te seacă de energie. Dacă ai făcut un copil, este posibil să apară discuții sau probleme în relația cu familia și rudele. De fapt, Saturn te învață să prioritizezi și să echilibrezi relațiile, chiar dacă vine la pachet cu o vulnerabilitate. Deși este importantă familia în care te-ai născut, ar fi bine să nu te lași influențat de discuții sau probleme și să te axezi pe familia pe care ți-ai creat-o.

De pe 7 martie, este chiar recomandat să-ți faci un obicei din statul acasă. Resursa importantă a lui Saturn o reprezintă maturizarea. Devii mult mai conștient de persoana ta, te maturizezi și te călești emoțional. Înveți o acceptare radicală și poate nu-i mai judeci atât de mult pe cei din jur.

Pe plan profesional, pot să apară evenimente neplăcute, pentru că Saturn face opoziție la Casa a zecea, a carierei. Poți să te simți nebăgat în seamă la job, mai ales că ești încărcat negativ și de evenimentele din familie. Odată cu 16 mai, însă, Jupiter te ajută să le faci pe toate și să îmbini munca de acasă cu cea de la serivicu. Ai energie. Ca vulnerabilitate, tranzitul lui Jupiter în Casa a șasea te îmbie să fugi de problemele de acasă prin muncă.

Între 23 mai și 11 iunie, Pluto va ieși din Casa a doua și va intra în Casa a treia. Daniela Simulescu îți recomandă să te gândești la ce s-a întâmplat din punct de vedere financiar din 2009 până acum. Ieșind din Casa a doua, Pluto îți oferă un răgaz în care să reflectezi la ce se întâmplă cu banii tăi. Dacă din acel an, te-ai bazat doar pe o anumită sumă, ai putea să gestionezi altfel banii. Poți găsi soluții noi pe plan economic.

Venus retrogradează între 23 iulie și 4 septembrie. Dacă întâlnești pe cineva și începi o relație la distanță, nu lua decizii definitive. S-ar putea să ai așteptări mai mari decât este cazul. Vara, ar fi bine să te distrezi și să ai doar călătorii de plăcere. Nu este o perioadă bună să te muți în altă țară.

Ai grijă și de sănătate! Jupiter te ajută să te vindeci sau să-ți găsești un alt loc de muncă. Deși nu te afli printre favoriții anului 2023, vei trece printr-o tranziție din care vei avea de învățat. Energie și putere de muncă vei avea din plin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel