Horoscop RAC pentru Saturn în mers DIRECT
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Descoperă ce înseamnă Saturn în mers direct pentru Rac.

Racii, cu soare, lună și ascendent în Rac, vă așteaptă o perioadă interesantă în ceea ce privește energiile lui Saturn. Pentru a înțelege mai bine această perioadă, să contextualizăm puțin. În perioada 1993-1996, Saturn se afla în Pești și în Casa a 9-a a voastră, care guvernează pașapoartele, vizele, bisericile, religiile, publicarea de cărți, dar acum Saturn se întoarce în aceeași zonă de la 7 martie și va rămâne până în februarie 2026. Așadar, pentru unii dintre voi, aceasta este o continuare sau chiar o a treia rundă de energie saturniană în această casă, conform părerii astrologului internațional Lori Lothian.

În perioada 7 martie - 17 iunie, Saturn a fost direct și acum se întoarce în aceeași zonă după un retrograd. Această energie este importantă pentru voi, deoarece Saturn face un trin cu identitatea voastră, fortificându-vă corpul și sănătatea mentală și emoțională. Pentru cei cu Soarele, Luna sau Ascendentul în primele 10 grade din Rac, această perioadă este deosebit de relevantă și vă poate ajuta să vă consolidați corpul și sănătatea, dar și să vă dezvoltați în domeniile educației superioare, a călătoriilor în străinătate, a spiritualității și filozofiei spirituale.

Saturn poate aduce rezultate de durată în aceste domenii, mai ales în publicarea de cărți tradiționale, nu în auto-publicare. De asemenea, această poziție a lui Saturn vă poate aduce în contact cu învățați sau tradiții spirituale. Saturn poate ajuta la rezolvarea unor probleme legate de relația cu figuri patriarhale sau cu tradiții spirituale.

Cu Saturn opusă la hak, energia de la al treilea vostru sector, care include relațiile cu vecinii, rudele, comunicarea și proiectele de scriere, poate fi sub presiune și să necesite luarea unor decizii importante. Această opoziție poate sugera și constrângeri legate de călătoriile în străinătate sau de distanțele lungi.

În plus, Saturn se află în opoziție cu energia de la a 12-a casă, unde se află sedna și Elion. Această poziție poate indica o tendință de a vă simți copleșiți sau sub apă în ceea ce privește aspectele subconștiente ale vieții voastre. Poate exista o anumită formă de pierdere sau durere legată de trecut sau de zonele mai profunde ale psihicului vostru. Cu toate acestea, Saturn în această poziție vă poate ajuta să depășiți aceste dificultăți și să dezvoltați o filozofie spirituală mai profundă și o înțelegere a voastră mai cuprinzătoare.

În general, această perioadă aduce energii complexe și profunde pentru voi, Racii, dar cu o abordare matură și răbdare, puteți naviga cu succes prin ele și să vă dezvoltați în mod semnificativ în domeniile educației superioare, spiritualității și relațiilor cu cei din jurul vostru.

Vezi și Horoscop GEMENI pentru Saturn în mers DIRECT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel