Horoscop Rac 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Ești zodia Rac sau ai ascendent în Rac și vrei să afli ce aduce horoscopul anului 2023? Astrologul DC News Daniela Simulescu îți oferă previziunile complete.

Horoscop 2023 Rac/Ascendent în Rac

În 2023, Racii se pot bucura că în sfârșit, aud ceea ce-și doresc. Nativii acestei zodii se întâlnesc cu extraordinar de multe oportunități. Prima parte a anului este puțin complicată, apăsătoare sau chiar copleșitoare, din cauza lui Marte retrograd în Casa a 12-a. Gândește-te la câte schimbări interioare s-au produs în tine din august până în prezent. Poate nu te-ai mai victimizat și ai început să pui limite în fața celorlalți. Ia în calcul și la ce ai renunțat și la ce ai început.

Marte își oprește retrogradarea pe 12 ianuarie, dar va sta în această zonă până pe 25 martie, când va intra în semnul tău. Atunci, Marte în Rac este văzut ca furia furiei. N-ai fi crezut niciodată că ești în stare să faci asemenea lucruri. Dacă la începutul anului vei fi încă în proces de împăcare sau rezolvare cu anumite evenimente din trecut, situația se schimbă și devii mai empatic.

Mai mult, Jupiter, marele benefic, va fi în Casa a 10-a, până pe 16 mai. Daniela Simulescu invită Racii să treacă în revistă tot ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional între 11 mai și 28 octombrie 2022. Dacă a apărut o simplă discuție legată de promovare sau de schimbarea locului de muncă, acum totul se pune pe roate. Îți dorești un serviciu mai bun sau vrei o avansare? Fii îndrăzneț și cere-le pe toate. Jupiter cere de la tine un singur lucru: încredere.

Chiar dacă în spate se poate ascunde multă furie și supărare, cere ce ți se cuvine, cu încredere, fără să te victimizezi. S-ar putea să ai relații mult mai bune cu șefii, cu superiorii. Până în mai, pune preț pe tot ce înseamnă profesie. 2023 este foarte bun pe plan profesional, depinde doar de tine ce faci pentru asta. Ești văzut mai bine și ești încurajat, chiar dacă nu simți ceva palpabil. Iar acest lucru îți oferă încredere în tine.

La Rac, Jupiter este guvernator și de Casa a 6-a. Primesti sprijin de la colegi și îi înțelegi mai bine. Cu Marte retrograd în Casa a 12-a, reține faptul că colegii sunt doar colegi, nu prieteni. Serviciul nu este familia ta, așa că privește lucrurile obiectiv.

Mulți dintre Raci vor avea ocazia să plece din țară sau să-și ia o diplomă nouă, pentru că Saturn intră în Casa a 9-a începând cu 7 martie. Poți progresa enorm din punct de vedere educativ. Totuși, asigură-te de o mie de ori înainte să faci orice pas.

Relația cu credința se schimbă. S-ar putea să fii dezamăgit de propria religie sau de a celor din jur. Începi să nu mai fii atât de atașat și să vezi lucrurile mult mai pragmatic. Pe 16 mai, Jupiter trece în Casa a 11-a, așa că vine cu roadele profesionale, până la finalul lui 2023. Vorbim și despre evenimente, poți să participi la nunți sau petreceri sau poți cunoaște persoane noi.

Dacă ai proiecte sau afaceri, este o perioadă foarte bună. Venus va retrograda în Casa a 2-a, între 23 iulie și 4 septembrie. S-ar putea să creeze mici probleme în relații sau poți duce relațiile la alt nivel. Lasă deoparte idilele. Se anunță și cheltuieli în vara lui 2023, pentru tine sau pentru alții.

Între 23 martie și 11 iunie, Pluto intră în Casa a 8-a, care vorbește despre situațiile care trebuie să moară în viața ta. Ai grijă pe plan relațional.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel