Horoscop Pluto în mers direct cu Bianca Nuțu. Lecțiile pentru fiecare zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Bianca Nuțu, specialist în astrologie, ne-a spus, în cadrul emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, previziunile legate de Pluto în Capricorn pentru fiecare zodie.

Ne-am întâlnit în această viață cu Pluto, dar n-o să ne mai întâlnim cu el în Capricorn. Ne-a zgândărit de prin 2008 și ne-a dat un moment de respiro de la începutul anului și până pe la mijlocul toamnei, prin septembrie, când și-a început mersul retrograd. 

Pluto nu e doar o planetă. Are o forță atât de mare, încât noi nici măcar nu ne dăm seama. Pentru că Pluto are o componentă karmică foarte importantă și asta înseamnă „mic și rău". Asta înseamnă că atunci când noi nu ne facem treaba, intervine Pluto. Și pe fiecare dintre noi ne-a învățat să ne luăm puterea înapoi, să fim stăpânii propriei vieți, să ne recalibrăm și să ne comportăm ca niște lideri, pentru că lumea asta are nevoie de lideri, nu de șefi.

Pluto ne aduce tuturor niște transformări și cumva și o răsplată pentru cei care și-au învățat lecțiile și și-au făcut treaba de bunăvoie. 

Berbec

După o lungă perioadă în care au fost în conflict, poate cu șefii, poate cu autoritățile, acum au șansa să promoveze, au șansa să-și expandeze ambițiile și să scaleze scopurile pe care le-au avut.

Taur

Poate că au trecut prin niște perioade de depresie, poate că au simțit că nimic nu mai are sens. Iată că acum descoperă în sfârșit o misiune, poate chiar chemarea lor. Se schimbă niște lucruri radical în tot ce are legătură cu străinătatea și cu studiile.

Gemeni

Acum e momentul ideal să scape de datorii. Dacă ar putea să închidă niște credite, ar fi minunat. Plus că au de vindecat și niște răni mai vechi legate de gelozie și trădare. Și da, nu scăpau de datorii din cauza zodiei, ci pentru că nu știau cum să managerieze banii. Acum Pluto îi ajută să reconfigureze și să învețe cum să managerieze mai bine aceste aspecte.

Rac

Vin după o perioadă lungă în care au învățat ce înseamnă o relație autentică. Au învățat să traseze niște granițe clare și să nu se mai lase păcăliți de un adevăr distorsionat de oameni care au călcat strâmb, iar apoi au dat vina pe alții.

Leu

Au susținere astrală când vine vorba de sănătate. Și-au dat seama că nu mai trebuie să-și vândă sănătatea pe nervii altora și să învețe să-și vadă de problemele lor, fără să-i mai lase pe alții să le verse în poală.

Fecioară

Au trecut prin transformări majore când vine vorba de iubire și antreprenoriat. Poate unii dintre ei au devenit părinți din 2008 și le-a schimbat viața radical.

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță

Trebuie să facă schimbări radicale în tot ce ține de casă și familie. Mulți dintre ei poate că au acceptat până acum ca mama să-și trăiască viața prin ei. E cazul să-și ia viața înapoi.

Scorpion

Au învățat și ei să-și managerieze mai bine timpul. Poate că aveau de rezolvat niște chestiuni cu frații și dacă au avut niște super idei, e cazul să le pună în aplicare și să facă și bani din ele.

Săgetător

Și-au depășit mentalitatea de om sărac și acum pot să aibă niște câștiguri materiale însemnate.

Capricorn

Pentru că Pluto a fost în Capricorn, au trecut printr-o schimbare majoră, din interior către exterior. Poate că au și pierdut niște oameni și au suferit, dar au devenit mai puternici.

Vărsător

Au venit și ei după o perioadă lungă în care au suferit de anxietate și depresie. Pun acum mai mult preț pe sănătatea mentală și și-au acceptat latura întunecată.

Pești

Au învățat că oamenii din jurul lor, cercul lor social, ajung să-i oglindească. Trebuie să se întrebe dacă acești oameni îi îmbogățesc sau îi țin pe loc.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Mitologia zodiei Fecioară: legenda ciclurilor naturii

Fecioara este profund înrădăcinată în simbolismul...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel