Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Descoperă ce aduce horoscopul anului 2023 pentru zodia Pești sau cei cu ascendent în Pești. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, îți oferă previziunile complete.

Horoscop 2023 Pești/Ascendent în Pești

În 2023, Saturn va intra în semnul tău pe 7 martie și va sta acolo mai mult de 2 ani. Ce poate să-ți aducă, cel supranumit "Lordul Karmei?" Maturizare. Indiferent de vârsta pe care o ai, Saturn vrea de la tine să nu mai fii copil, ci un om matur, așa că mai taie din excese sau alintături. Pot exista și schimbări în plan relațional odată cu intrarea lui Saturn în semnul Peștilor. Poate te căsătorești, divorțezi, te separi sau ești nevoit să ai grijă de unul dintre părinți. Îți poate aduce cele mai rele evenimente, care să te responsabilizeze. Nu mai vrea visare, ci un progres real din partea ta. 

Saturn te învață să ai mai multă grijă de tine, așa că în următorii doi ani, poți să simți că nu mai poți face ce făceai înainte, mai ales din punct de vedere fizic. Poți să te simți bătrân, oricare ar fi vârsta ta. Așa că, ar fi bine să te ocupi de sănătatea ta fizică și emoțională, mai ales dacă ai neglijat aceste aspecte în ultimii ani. Această planetă mai vrea de la tine să pui o nouă cărămidă în viața ta. De ce nu, un nou loc de muncă, o nouă casă sau o nouă relație. Totuși, toate acestea vin cu responsabilități noi. Din fericire, Saturn vine și cu multe reușite, pentru care vei fi mulțumit.

Până pe 16 mai, Jupiter, guvernatorul tău, va fi în Casa a doua, a banilor. De aceea, merită să te gândești ce s-a întâmplat anul acesta între 11 mai și 28 octombrie, pentru că, dacă au apărut vești că vei face bani, Jupiter vrea să-ți consumi resursele financiare pe a construi. Pe scurt, fă ceva cu banii pe care i-ai primit sau pe care îi ai deoparte. Vei avea parte și de bani, dar și de cheltuieli.

Începând cu 16 mai, Jupiter se mută în Casa a treia, unde va sta până în 2024. Acest aspect îți priește, pentru că ești încurajat să faci următorul pas sau alt plan pe care l-ai visat. S-ar putea să se întâmple și evenimente în familie și să fie nevoie să te reconectezi cu frații sau surorile. Mai mult, vei fi pe drumuri constant, fie că trebuie să călătorești cu munca sau mergi la cursuri și întâlnești oameni noi. Există și oportunități de mutare.

Pe lângă faptul că Casa a treia ține de studiu și comunicare, ține și de educația financiară. Te gândești că este cazul să construiești un proiect de-al tău. Poți să rezolvi și chestiuni birocratice sau probleme legate de venituri și moșteniri. Trebuie doar să ai inițiativă și să aștepți.

Vara o să fie foarte importantă din punct de vedere profesional. Poți să faci o schimbare de carieră sau pur și simplu să ajusetezi ceva la actualul loc de muncă. Testează-ți limitele acolo unde nu te-ai gândit niciodată. Daniela Simulescu îți recomandă doar să ai răbdare și să lași totul să vină de la sine pe partea profesională.

Urmează un an interesant pentru Pești. În prima parte a anului 2023, ar fi bine să nu iei decizii majore, pentru că Marte este retrograd în Casa a zecea până pe 12 ianuarie, dar cu influențe până în 25 martie. De la această dată, ești încurajat să iei decizii pe plan profesional. Fii atent mereu și așteaptă-te la schimbări, de pe-o zi pe alta. Se anunță și schimbări pe plan familial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel